Beauty News: creează-ți ritualul complet de înfrumusețare și relaxare

0
ritualul-complet-de-înfrumusețare-relaxare
Lil Miquela și impactul influencerilor virtuali Beauty News: creează-ți ritualul complet de înfrumusețare și relaxare

Iată o serie de noutăți și produse de beauty & skincare, wellbeing și parfumuri care te ajută să îți creezi ritualul complet de înfrumusețare și relaxare.

BAZAAR adoră …

….setul de călătorie Les Eaux de Chanel, o versiune elegantă de a transporta oriunde apele de toaletă Paris-Deauville, Paris-Biarritz și Paris-Venise. Disponibile în ediție limitată în sticle de 50 ml fiecare, într-un pouch fin, alături de trei vederi pe care le puteți trimite celor dragi, parfumurile vă vor conferi prospețime și un aer rafinat. Paris – Deauville, cu portocale și busuioc, Paris -Biarritz, cu grepfruit și mandarină, alături de esență de lăcrămioare, și Paris – Venise, cu un accent oriental de ambră, sunt companionii perfecți pentru vacanțe nesfârșite. Citește și Cele mai noi parfumuri disponibile în magazine

Set de călătorie Les Eaux de Chanel, Chanel, (Chanel Băneasa)

Luna nouă

Dispozitiv Luna 3, Foreo, 999 Lei (Douglas)

Un ritual complet de înfrumusețare, disponibil cu un singur gadget. Luna 3 este un dispozitiv inteligent care combină acțiunea de curățare fină a impurităților pielii cu o varietate de rutine de masaj facial. Față de versiunile lansate înaintea ei, are o perie de curățare cu 30% mai mare, puncte tactile mai lungi și mai moi și asigură o curățare mai profundă. În plus, controlat exclusiv prin aplicația Foreo, fiecare masaj vizează zone specifice ale feței și conferă fermitate pielii. Luna 3 este disponibil în trei variante, fiecare cu o culoare specifică: pentru ten normal (roz pudrat), ten sensibil (mov) și ten mixt (albastru). Citește și FOREO lansează noua colecție de măști activate UFO

Grijă pentru culoare

Mască Phytomillesime, Phyto, preț la cerere

Părul vopsit necesită o îngrijire specială, mai ales în timpul verii, când razele soarelui îi decolorează nuanța. Vă recomandăm utilizarea produselor de îngrijire Phytomillesime. Șamponul prelungește culoarea părului vopsit și hidratează intens, având o formulă fără sulfați. Iar masca pentru păr contribuie la o regenerare intensă a firului de păr, conferind vitalitate și strălucire prin formula îmbogățită cu unt de argan. Produsele Phytomillesime sunt disponibile în Farmaciile Help Net.

Nou în oraș

Dacă iubiți măștile coreene la fel de mult ca noi, vă va încânta o vizită la Mask Bar-ul din Farmacia Tei Barbu Văcărescu. Printre rafturile încărcate cu măști de la Hello Skin, Holika Holika, A’pieu, Tony Moly, Jay Jun, Missha, Pyungkang Yul, Cosrx și altele, veți găsi soluții express pentru hidratare, acnee, luminozitate, antiîmbătrânire, calmare, pigmentare, exces de sebum, puncte negre, cu ingrediente din fructe și legume, cărbune, aloe, caviar și chiar extract din melc.


Mască facială pentru strălucire Jumiso, Hello Skin, 18 Lei
Mască facială pentru elasticitate Jumiso, Hello Skin, 18 Lei
Mască facială cu efect calmant Jumiso, Hello Skin, 18 Lei

Ritual parfumat

Bețișoare parfumate Sakura Fragrance, Rituals, 119 Lei (Douglas)

Umpleți casa cu aromă de lapte de orez și flori de cireș. Aceste bețișoare, al căror parfum durează până la trei luni, reprezintă o modalitate rafinată de a înmiresma orice încăpere.

Purificare naturală

Săpun lichid Exfoliating Liquid Marseille, Compagnie de Provence, 125 Lei (Madison)

Cu o formulă cu 98% ingrediente din derivate naturale, acest săpun lichid va curăța blând pielea mâinilor și a corpului. Granulele din sâmburi de măsline asigură o exfoliere delicată, în timp ce aroma de citrice vă va transporta pe un câmp din Marsilia.

Articol realizat de Ioana Vasile

Dosarul integral BEAUTY News a apărut în numărul iulie-august din revista print Harper’s BAZAAR România

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here