În 712 ore a fost creată rochia purtată de Emma Stone la Premiile Oscar

0
Rochie Emma Stone Oscar 2019

Poate nu s-a bucurat în acest an de aceeași atenție pe care a primit-o în 2017, atunci când pelicula La La Land era pe buzele tuturor. Însă cu siguranță rochia pe care Emma Stone a purtat-o a ajutat-o să iasă în evidență și să o poziționeze în topul celor mai bine îmbrăcate actrițe de la Premiile Oscar.

Rochie Emma Stone Oscar 2019

La prima vedere, ceea ce ar putea părea de fapt doar un simplu material paietat, este mult mai mult de atât. Realizarea întregii piese ce poartă semnătura Louis Vuitton a durat 712 ore.

Rochie Emma Stone Oscar 2019

În tot acest timp materialul rochiei a fost împodobit manual cu 30.000 de cristale Swarovski de 3 mm, 200.000 de mărgele aurii și 260.000 de paiete. Patternul complex, geometric, al rochiei a fost creat pe parcursul a 5 zile.

Rochie Emma Stone Oscar 2019

„A fost destul de dificil, deoarece designul rochiei era unul geometric și a trebuit să reducem și să creștem dimensiunile elementelor fără a schimba numărul lortotal”, a dezvăluit echipa care s-a ocupat de realizarea acestei piese.

În completarea outfitului pentru covorul roșu, actrița de 30 de ani și-a strâns părul într-un coc jos și a purtat bijuterii tot din portofoliul Louis Vuitton.

Citiți și: “Live din Paris: Louis Vuitton primăvara/vara 2019”!

Foto: prin amabilitatea brandului

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here