(P) Tips&Tricks: La ce acorzi atenţia atunci când alegi o rochie elegantă

1
rochie eleganta

O piesă vestimentară obligatorie pentru o femeie este o rochie frumoasă. Ținuta selectată corect este capabilă să îţi facă ziua mai frumoasă și să adune o mulțime de complimente de la ceilalţi. Cunoaştem extrem de bine că alegerea unei rochii elegante este un proces destul de complicat şi anevoios pentru multe dintre femei. În acest articol vei găsi câteva Tips&Tricks care te vor ajuta în acest proces de căutare şi alegere a rochiei elegante pentru a arăta perfect şi a strânge privirile asupra ta.

Pentru a arăta demn, trebuie să stabilești care ținută este potrivită la evenimentul la care urmează să mergi. Ai un eveniment social, o întâlnire, o petrecere în sânul familiei sau o petrecere corporativă? Ceea ce este potrivit pentru o petrecere de dans va arăta vulgar la o întâlnire sau la o petrecere corporativă sau de familie.

  • Rochii elegante pentru o ceremonie oficială

Ţesătura trebuie să fie scumpă, de înaltă calitate, croiala distingându-se prin rigoare și precizie. Lungimea ar trebui , de preferat, să fie până la genunchi sau puţin mai jos, decolteul este absent sau foarte mic, spatele și umerii sunt, de asemenea, închişi. Dacă rochia implică un spate deschis, ia o mantie sau o eșarfă – aceste detalii ale garderobei pot fi date jos după partea oficială. Nuanțele strălucitoare sunt inacceptabile.

Culorile preferabile ale rochiei pentru acest tip de eveniment sunt: neagrul, albastrul, gri, maro, albul sau culorile pastelate. Fii atentă, de asemenea, la accesorii: o rochie neagră strictă se va transforma într-o ținută elegantă dacă folosești un set simplu format din cercei, un colier și un inel.

  • Rochii elegante pentru o petrecere de dans

Pentru un astfel de eveniment, asigură-te că îţi alegi o rochie confortabilă. În acest caz poţi folosi culori strălucitoare și să-ţi alegi o rochie scurtă, dacă se potrivește tipului tău de figură. Accesoriile utilizate trebuie să fie mai atrăgătoare, sclipitoare și voluminoase. Dacă doreşti să-i surprinzi pe ceilalți cu un aspect informal, acordă preferință modelelor originale, cum ar fi o rochie care îţi deschide întregul spate.

  • Rochii elegante pentru întâlnire

Cina la un restaurant sau o seară cu persoana iubită la teatru necesită, de asemenea, o ținută adecvată. Dă preferință opțiunilor clasice pentru rochii de seară. Nu este cazul să atragi atenția tuturor cu o rochie sau costum șocant. Asigură-te că rochia nu este prea scurtă, deoarece aceste tipuri nu sunt adecvate în restaurante prestigioase sau expoziții de artă. Bijuteriile pot fi scumpe, dar modeste și elegante.

În magazinul online NEER poți găsi o gamă largă de rochii elegante pentru orice tip de petrecere la care  dorești să mergi.

 

 

 

Sursă foto: neer.ro

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here