Motive pentru care să alegi rochii de mireasă tip prințesă

0
rochii de mireasa printesa

Multitudinea rochiilor de mireasă disponibile în momentul de față în magazinele fizice și online poate lua prin surprindere orice femeie. Dacă înainte ca nunta să devină o certitudine imaginea rochiei ideale era clar conturată, plimbarea printre sutele de modele poate face ca procesul de selecție să fie anevoios.

Fiecare viitoare mireasă își dorește o apariție unică. Mai exact, vrea ca modelul de rochie ales să-i evidențieze cât mai bine formele feminine ale corpului, să-i mascheze micile imperfecțiuni, să-i reprezinte personalitatea și să o facă să radieze de fericire.

Un singur tip de rochii de mireasă face față cu succes tuturor acestor cerințe – cele stil prințesă. Inspirate din vechile povești de dragoste, rochiile de mireasă prințesă se potrivesc oricărei femei, fiind fine expresii ale romantismului și puterii feminine.

Motive pentru care să optezi pentru rochii de mireasă tip prințesă

Ajunsă în fața provocării de a găsi rochia de mireasă ideală, vei descoperi o mulțime de modele: în stil A, tip sirenă, cu trenă scurtă sau lungă, din tul sau dantelă etc. Dintre acestea, un anumit tip de rochie te va cuceri cu siguranță – cea tip prințesă!

Astfel, primul motiv pentru care o rochie de mireasă prințesă este o alegere inspirată este dat tocmai de unicitatea modelului. Corsetul prețios ornamentat, alături de fusta de dimensiuni impresionante ce înconjoară într-un mod regal corpul, sunt plusuri pe care nici un alt tip de rochii de mireasă nu le are.

Ziua nunții este momentul în care toate privirile admirative trebuie să cadă asupra ta. Altfel zis, este momentul în care poți fi prințesă, așa cum îți doreai de când erai copilă. O rochie stil prințesă îți va garanta cu siguranță o apariție exclusivistă, de neuitat, și te va face să te simți feminină și puternică în același timp.

Un alt motiv pentru care rochiile de mireasă prințesă sunt atât de îndrăgite este dat de atributul confort. Grație structurii lejere în partea inferioară, vei avea mai multă libertate de mișcare și vei putea dansa astfel toată noaptea alături de soțul tău. Dacă te gândești că o fustă prea mare poate fi grea și te va împiedica să te simți în largul tău, ține cont de faptul că materialul are un rol important în această privință. Ales cu grijă, acesta nu doar că va garanta confortul, ci și un look de o eleganță desăvârșită.

Rochiile de mireasă tip prințesă avantajează orice tip de siluetă

Alegerea unei rochii de mireasă tip prințesă poate părea nepotrivită pentru femeile mici de statură sau pentru cele mai plinuțe. Chiar dacă acest tip de rochii sunt recomandate persoanelor înalte, ele se găsesc în modele diverse, care avantajează orice tip de siluetă.

Este important ca în procesul de selecție să acorzi însă atenție croiului și materialelor. Astfel, dacă ești mică de înălțime, probează mai multe modele cu linii verticale, iar dacă ești destul de înaltă, modelele cu volănașe sau clinuri orizontale vor oferi echilibrul dorit. În cazul în care ai câteva kilograme în plus nu înseamnă că trebuie să renunți la visul tău – îndreaptă-ți atenția către rochii de mireasă prințesă cu partea inferioară nu foarte voluminoasă și corsete cu detalii fine, care să evidențieze frumos decolteul.

Rochiile de mireasă stil prințesă sunt create din materiale care să asigure confortul. De obicei, sunt o combinație elegantă și senzuală de tul fin cu dantelă sau broderie, dar există și modele fabricate din alte țesături, de exemplu organza – un material subțire și fragil, de o delicatețe aparte.

Vera Sposa – rochii de mireasă tip prințesă pentru apariții impecabile

Vera Sposa a selectat cu grijă pentru tine cele mai frumoase rochii de mireasă tip prințesă, ce poartă semnăturile unor case de modă celebre, cum ar fi: Rosa Clara, Demetrios, Pronovias Group sau Galia Lahav.

Toate modelele se remarcă prin croiuri ireproșabile, materiale de înaltă calitate și detalii rafinate, asigurând astfel apariții regale, de neuitat. Tot pe vera-sposa.ro găsești și restul elementelor care vor întregi ținuta: pantofi de mireasă cu aplicații prețioase și voaluri de mireasă, lungi sau scurte, din materiale delicate.

Programează o vizită în showroom-ul Vera Sposa din București, probează rochiile de mireasă superbe și alege-o pe cea care te face să radiezi de fericire!

 

 

Sursa: admarks
Sursa foto: Vera Sposa

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here