Romanian Design Week

0

Integrand mai multe evenimente, Romanian Design Week, acum la editia a II-a,  ne conduce printr-un univers al creativitatii, cu opriri pe rand la detalii futuriste sau de inspiratie traditionala, la accente grafice si urbane sau la tendinte din domeniul modei, arhitecturii si designului de produs.

Noaptea Muzeelor si targul de bijuterie contemporana Autor, din acest weekend, au prefigurat cele 10 zile dedicate designului. Expozitia centrala a Romanian Design Week (16-25 mai) are loc la Palatul Camerei de Comert, reunind 150 de expozanti si 350 de lucrari. Impreuna cu alte evenimente, precum prima editie Art Safari (22-25 mai), Bucharest Biennale (din 23 mai pana pe 24 iulie) si expozitia World Press Photo, ea contureaza o saptamana a artei si designului in Bucuresti.

Pentru a facilita orientarea in cadrul saptamanii de design, evenimentele colaterale au fost impartite pe categorii: G5, Design Expo, Design Happens, Design Talks, Design Sells, Design by Night si Design Kids, fiind disponibile si aplicatii telefonice pentru localizare pe harta Bucurestiului.

Saptamana aceasta puteti participa la Fashion’s Night Out si Architecture’s Night In. Programul multor altor evenimente e disponibil pe romaniandesignweek.com

Foto: Romanian Design Week, Autor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here