Rutina prescurtată antiage

0
rutina prescurtată antiage

Domeniul produselor de îngrijire personală și de înfrumusețare s-a dezvoltat atât de puternic, încât oriunde privim, fie la televizor, internet sau chiar la vedete, suntem atenționate că ar trebui să folosim fel și fel de produse pentru a avea un ten luminos.

Cu toate acestea, nu multe dintre noi ne permitem să petrecem zilnic ore în șir în fața oglinzii pentru a ne aplica zecile de creme, serumuri și uleiuri. Ce facem în cazul acesta pentru a ne păstra totuși un ten sănătos și pentru a încetini procesul de îmbătrânire? Aplicăm rutina prescurtată antiage!

• Dimineața

În fiecare dimineață, cel mai important lucru este curățarea tenului. Înainte de a aplica orice alt produs, pielea trebuie să fie curată pentru a-l putea absorbi. Este indicat să folosești un demachiant delicat, care să îndepărteze foarte bine murdăria. Gelul de curățare pentru ten normal și mixt de la Macon, disponibil pe produse-frumusete.ro, curăță efecient tenul, lăsând o piele curată fără urme uleioase. Datorita pH-ul compatibil cu pielea conferă toleranță. Este un produs fundamental pentru igiena zilnică ce favorizeaza obținerea unor rezultate maxime.

Următorul pas este aplicarea unei creme hidratante care să conțintă SPF. Pentru a câștiga timp, un produs 2 în 1, care să ofere și hidratare și protecție solară tenului este alegerea ideală. Știm în mod concludent că protecția solară poate ajuta la prevenirea fotopolimerizării sau îmbătrânirii premature provocată de soare. Liniile fine și ridurile au tendința de a apărea în jurul ochilor, dar pot fi vizibile și în alte zone ale feței. În timp ce unii dintre acești factori sunt naturali și inevitabili, multe dintre semnele vizibile ale îmbătrânirii sunt cauzate de soare și pot fi evitate. Ultimate W+ Whitening BB LIGHT Cream SPF 50, prezent pe e-shop-ul produse-frumusete.ro, este o cremă cu o formulă specială „multi-action” ce are proprietati perfecte pentru o bază de make-up, hidratează, dă luminozitate, uniformizează nuanța pielii instant și natural, iar cel mai important oferă protecție împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. Acum, tenul dumneavoastră este pregătit pentru make-up.

• Seara

După o zi întreagă la birou în care tenul a fost expus factorilor externi, precum praful sau temperaturile ridicate, a sosit momentul să-i oferiți răsfățul de care are nevoie. Astfel, după demachiere, aplicați o cremă hidratantă de noapte ce are proprietăți anti-aging. Cea mai mare activitate de refacere a țesuturilor are loc noaptea, de aceea, alege un produs profesional, ce are o acțiune intensă. Crema nutritivă de noapte Biotissima® de la Life Care are la bază două ingrediente revoluționare: Sepilift DPHP și Lipactive Inca Inchi care ajută și susțin acest proces în timpul noptii. Acum, sunteți pregătite de culcare, în timp ce tenul se va regenera în aceste ore de somn.

• O dată pe lună

Pentru că rutina de îngrijire din timpul săpătmânii este formată doar din pașii de bază, o dată pe lună este recomandat să apelați la un tratament facial profesional, care să intensifice rezultatele. Tratament Super Food de la Elemis pe care îl puteți încerca la Country Spa Health & Beauty Retreat, este un tratament nutritiv și hidratant bogat în super elemente și minerale esențiale, concepute pentru a trata pielea stresată și ternă cu substanțe active cu rol de energizare și detoxifiere. Terapia îți va reda aspectul proaspăt și tânăr al pielii, va detoxifia și lumina pielea și ochii și va reface nivelurile vitale de hidratare și de hrănire.

Așadar, nu trebuie să irosim mult timp în fața oglinzii pentru a avea un ten strălucitor.

Citiți și: “5 obiceiuri care vă pot îngrășa părul și cum să le combateți”!

Foto: Guliver/Getty Images (BOSS Womenswear & Menswear FW19)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here