Salopeta cargo în toate versiunile prezentate pe podiumurile noului sezon

0
Salopeta cargo în toate versiunile prezentate pe podiumurile noului sezon
Stella McCartney SS 19

Nu există o altă piesă mai potrivită pentru diminețile în care vreți să depuneți un efort minim în construirea unei ținute decât salopeta cargo. Cu ajutorul ei veți scăpa de eternele probleme ale combinațiilor fericite, dar și ale stratificărilor. Iar în plus look-ul conturat de ea este mai popular ca niciodată.

Versiunile de salopete cargo prezente pe podiumuri vin cu reinterpretări interesante ale clasicelor uniforme de lucru păstrând totuși nuanțele care le-au consacrat (kaki, bleumarin, gri, maro, bej, alb și negru). Dries Van Noten a adăugat franjuri pe modelul propus pentru primăvara/vara 2019, în timp ce Stella McCartney, Hermès și Celine au prezentat versiuni de boiler suit decorate cu fermoare.

La Celine ar trebui remarcată totodată și folosirea pielii pentru un plus de impact vizual în locul materialului obișnuit. O altă propunere inedită în privința materialului am remarcat și la Agnona, care a prezentat o astfel de salopetă cargo realizată dintr-un voal transparent.

Și pentru că-n curând vor sosi zile cu temperaturi mult mai ridicate ne putem îndrepta atenția și către modelele cu mâneci scurte prezente în show-urile unor nume precum Isabel Marant, Alexa Chung sau Alberta Ferretti.

Deși scosesem în primă fază ideea stratificărilor din ecuație, iată că un astfel de model, cu mânecă scurtă, poate fi ușor asociat cu o cămașă cu mâneci bufante, exact ca-n prezentarea Louis Vuitton pentru sezonul în curs.

Citiți și: „The News: 3 tendințe de încercat în perioada imediat următoare”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here