Saptamana Modei de la Paris – ziua VI

0

Tema calatorului este inscrisa in ADN-ul estetic al casei Hermes, de aceea, Christophe Lemaire propune o calatorie atat printre arhivele casei, cat si in jurul lumii, inspirandu-se din exoticul port al popoarelor nomade.

Hermes

Phoebe Philo reuseste de fiecare data sa aduca moda un pas mai aproape de arta si, in acelasi timp, sa raspunda la intrebarea „ce-si doresc femeile?”. Inspirata de arhitectura moderna a anilor 60-70, colectia Celine este un tribut adus influentelor arhitecturale traduse prin volume perfect echilibrate, croieli foarte edgy si un strop de culoare, prin propunerile de mantouri roz realizate din blana de nurca.

Celine

Experienta obtinuta in decursul anilor ca mana dreapta a marelui designer, Bill Gaytten o traduce pentru brandul John Galliano printr-o serie de tinute romantice ce ilustreaza perfect stilul consacrat al maestrului Galliano. Astfel intra in scena rochii lungi transparente, fie plisate sau brodate cu paiete, capele lungi si detaliile decadente din blana.

John Galliano

 Aflati la a doua colectie pentru brand, Humberto Leon si Carol Lim au reusit sa readuca  numele Kenzo pe buzele tuturor, completand cu noi valente stilul casei. De aceasta data mizeaza pe materiale hi-tech, imprimeuri joviale vegetale si tricotaje, imbogatite de bijuterii realizate in colaborare cu Delfina Delettrez.

Kenzo

La Givenchy, Riccardo Tisci ofera pentru noul sezon un aer ecvestru taieturilor care l-au consacrat. Asftel isi fac masiv aparitia pe catwalk atat influentele masculine, prin jachetele structurate si pantaloni purtati cu cizme peste genunchi, cat si detaliile feminine, prin aplicatiile cu cristale, transparente, peplumuri si fuste plisate.

Givenchy

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here