Șase parfumuri noi care ne plac pentru bărbați

Arome noi pentru cel pe care-l iubiți sau, de ce nu, pentru propria colecție

0

V-ați înnoit garderoba olfactivă de toamnă cu un parfum lansat recent? De ce nu i-ați recomanda o noutate și partenerului? Am cercetat piața și iată care sunt șase parfumuri noi care ne plac pentru bărbați:

Sauvage Parfum, Dior, 60 ml, 489 Lei
Cu note senzuale de lemn de santal și boabe de tonka, împrospătate de mandarină condimentată, arome de piele și santal din Sri Lanka, versiunea de parfum a liniei Sauvage este intensă și bogată. „Pentru Sauvage Parfum, mi-am imaginat o prospețime intensă, combinată cu suavitatea unui parfum oriental. Am pastrat intact spiritul puternic al lui Sauvage, conferindu-i accente nocturne, o atracție animalică și câteva fațete mai rotunjite”, a precizat François Demachy, parfumier-creator Dior.

Amyris Homme Extrait de Parfum, Maison Francis Kurkdjian, 70 ml, 1129 Lei
Perfectă pentru seri sau ocazii speciale. Cu note lemnoase, ambră, vanilie și scorțișoară, această versiune orientală a compoziției de apă de toaletă este elegantă și intensă.

Apă de toaletă Bad Boy, Carolina Herrera, 50 ml, 338 Lei
Noul parfum masculin Carolina Herrera readuce la viață mitul rebelului etern, cel care are curajul sa incalce orice regulă și să își urmeze propriul instinct. Bad Boy este o apă de toaletă oriental aromatică, în care extremele se atrag: salvia, bergamota verde și piperul alb se contopesc în latura senzuală, întunecată a semintelor de tonka, cacao și chihlimbar. Bad Boy traduce, prin notele sale, luminile și umbrele bărbatului modern. Ambalajul inovator, o adevărată provocare tehnologică, cucerește de la prima vedere și stabilește noi standarde în parfumerie: un fulger impunător, într-o cutie neagră, de catifea, simbol al eleganței.

Apă de parfum Uomo Levriero Collection, Trussardi, 100 ml, 491 Lei
Parfumul aparţine familiei olfactive fougere-lemnos, tipic masculine, cu esențe de lămâie, bergamotă, acordul de galbanum şi nucşoară, salvie, geranium şi frunze de violetă. Puterea şi senzualitatea provin de la notele de bază: patchouli, acord de muşchi, acord de piele şi lemn de santal. Capacul flaconului reprezintă o mică sculptură sub forma capului unui ogar, simbolul brandului.

Apă de toaletă Le Beau, Jean Paul Gaultier, 75 ml, 341 Lei
Într-un flacon cu un torso perfect, parfumul îmbină note lemnoase cu bergamota proaspată și cu note calde de cocos și boabe de tonka.

Apă de toaletă Icon Racing, Dunhill, 50 ml, preț la cerere
Noul parfum din colecția Icon este inspirat de viteza, culoarea și istoria mașinilor de curse englezești. Conține note de bergamotă, grapefruit, piper și lavandă, lemn de guaiac, vetiver și mosc.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here