Savurează o cafea cu stil

0

În această vară, ritualul savurării cafelei capătă un strop de culoare și eleganță cu noile produse din colecția limitată lansată de Nespresso în colaborare cu Chiara Ferragni.

Este vorba despre o colaborare de excepție, mult așteptată: un parteneriat din care s-a născut ediția limitată Nespresso x Chiara Ferragni. Designul elegant și minimalist, caracteristic brandului Nespresso, se întâlnește cu stilul unic și plin de culoare al Chiarei Ferragni.

Rezultatul? Un espressor Essenza Mini C30, un aparat Aeroccino 3 și un Travel Mug NOMAD într-o nuanță dulce de roz și cu cele mai simpatice și vesele imprimeuri. De asemenea, există și o selecție specială de sortimente de cafea Nespresso curatoriate de Chiara: Ispirazione Roma, Freddo Intenso și Scuro.

Îți spunem sincer: cei care au deja acasă un espressor și un Aeroccino (aparatul care transformă laptele într-o spumă fină, perfectă pentru cappuccino sau latte macchiato) cu siguranță vor fi tentați să își extindă colecția de produse Nespresso. Și vor trebui să facă acest lucru rapid, întrucât produsele sunt în ediție limitată. Dar gata cu descrierile produselor – le poți admira în fotografii și, de astazi, pe site-ul www.nespresso.com și în boutique-urile brandului.

Un parteneriat inspirat

Poate că te întrebi: de ce Chiara Ferragni? Nespresso are un istoric îndelungat de parteneriate cu designeri, influenceri și personalități din lumea filmului. Așadar, colaborarea Nespresso x Chiara Ferragni s-a conturat firesc, din pasiunea comună pentru cafea și stil. Chiara Ferragni este un antreprenor digital cu un stil unic, o persoană relevantă și cunoscută în toată lumea. Și-a lansat propriul blog de modă și lifestyle în 2009 și, ca urmare a succesului pe care l-a avut, a urmat, în 2013, Chiara Ferragni Collection. Este un personaj autentic, elegant, care știe să aprecieze produsele de calitate și, în același timp, un spirit tânăr și fresh. Toate acestea, asociate cu Nespresso – un brand de lux renumit în toată lumea pentru calitatea cafelei –, nu puteau duce decât la un parteneriat memorabil.

„Acest parteneriat este unic și special pentru mine, fiind prima dată când colaborez cu un brand din industria cafelei. A fost o experiență minunată să lucrez cu echipa Nespresso. Am apreciat foarte mult libertatea pe care mi-au oferit-o în crearea propriului meu design pentru aparatul de cafea și pentru accesorii, iar rezultatul mi se pare un echilibru perfect între stilurile a două branduri ce împărtășesc valori și viziuni comune. Îmi place la nebunie cum am reușit să ne armonizăm estetica pentru a crea ceva cu adevărat unic, ce se aseamănă cu stilul pop, energic și colorat.

Lucrând alături de Nespresso, am apreciat foarte mult pasiunea și grija pe care ei o arată la fiecare pas din procesul de producție al cafelei, de la relația cu fermierii de cafea până la experiențele premium pe care le oferă clienților în magazine. Am fost foarte impresionată să văd mai îndeaproape procesul prin care Nespresso ridică experiența cafelei la rang de artă și câtă muncă este în spatele perfecționării fiecărui sortiment de cafea. Îmi place foarte mult ideea că Nespresso nu înseamnă doar savurarea unei cești de cafea, cât oferirea unei întregi experiențe de consum, din care mă bucur nespus să pot face parte, prin colecția-capsulă pe care am creat-o împreună.”, a spus Chiara Ferragni.

Aceasta nu este singura veste bună pentru sezonul estival de la Nespresso. Începând cu mijlocul lunii iunie, se va relansa gama sezonieră de cafea specială pentru rețete cu gheață – Barista Creations Freddo Intenso, Freddo Delicato, dar și un sortiment nou, Barista Creations Coconut Flavour. Numele lui spune tot: arome delicate de cocos care te vor răcori în zilele toride de vară.

În România, produsele din colecția Nespresso x Chiara Ferragni vor fi disponibile pentru vânzare în cantități limitate începând cu data de 14 iunie, în magazinele Nespresso selectate și online, pe www.nespresso.com.

Mai jos puteți urmări videoclipul colecției în ediție limitată Nespresso x Chiara Ferragni

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here