Seara de gala Gucci la Cannes

0
181

Versiunea proaspat restaurata a filmului lui Sergiu Leone Once Upon a Time in America a avut premiera la Cannes, fiind urmata de un cocktail glamorous organizat de Gucci, unul dintre finantatorii restaurarii, alaturi de Fundatia de Film a lui Martin Scorsese. Pe covorul rosu al festivalului au pasit, printre altii, actorii Robert De Niro, Jennifer Connelly, James Woods și Elizabeth McGovern, compozitorul Ennio Morricone si Frida Giannini, directorul de creatie al Gucci.

Once Upon a Time in America a avut premiera pe Croazeta in 1984. Pentru recenta restaurare, Warner Bros. Motion Picture Imaging a scanat negativele originale, iar filmul a fost restaurat digital intr-un laborator specializat din Bologna. Acesta a colaborat cu familia Leone, cu istorici de film si cu echipa productiei pentru a identifica si reinsera 26 de minute din filmarile aditionale, care fusesera eliminate in momentul lansarii.

©1983 Embassy International Pictures ©2003 Regency Entertainment (USA), Inc. (United States) ©2003
Monarchy Enterprises S.a.r.l. (Canada and rest of world) from the Angelo Novi Collection/Cineteca di Bologna

Pana in prezent, Gucci a donat peste 2 milioane de dolari Fundatiei de Film a lui Martin Scorsese pentru a restaura sapte filme clasice, printre care Il Gattopardo (regia Luchino Visconti) si La Dolce Vita (Federico Fellini).

Imagini de la cocktailul de dupa proiectie, la care Charlotte Casiraghi, Bella Heathcote, Natasha Poly, Jennifer Connelly si Elizabeth McGovern au fost cateva dintre invitatele care au purtat Gucci.

Foto: Getty Images pentru Gucci

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here