Serumurile hidratante, formulele concentrate pe care le iubim

0
serumuri hidratante

Sunteți preocupate de frumusețea tenului în anotimpul fierbinte? Pielea devine mai uscată sau mai sensibilă din cauza soarelui sau vântului uscat? Dacă nu ați făcut-o deja, integrați serumurile în rutina zilnică. Produse cu formule mai concentrate decât cremele, sunt esențiale pentru a păstra pielea netedă, proaspătă și tânără vreme îndelungată.

Apelați la produsele ultra-hidratante pe care să le folosiți după ce ați curățat tenul și ați aplicat o loțiune tonică, apoi urmați cu o cremă hidratantă. Serumurile pătrund de obicei rapid în piele și au o textură fină. Iată care sunt recomandările noastre

Hydra Beauty Sérum, Chanel, 505 Lei

Fin și catifelat, acest produs contribuie la umplerea ridurilor și ajută pielea să devină mai rezistentă la radicalii liberi, prin formula sa cu antioxidanți. Utilizați produsul timp de 4 săptămâni pentru rezultate evidente.

Hyaluronic Serum, Dr. Barbara Sturm, preț la cerere (Madison)

Recent intrat pe piața românească, acest brand promite să vă readucă tinerețea tenului cu o precizie nemțească. Linia are la bază ingrediente active inovatoare și extracte naturale eficiente.

Hydragenist Serum, Lierac, preț la cerere (Help Net)

Aplicați-l dimineața și seara cu mișcări ușoare. Textura sa fină se topește pe piele, având un efect de umplere a ridurilor și oferind luminzitate.

Capture Youth Plump Filler, Dior, 437 Lei

De ce să tratați ridurile, când puteți întârzia apariția lor? Acest serum conține molecule de acid hialuronic de diferite greutăți moleculare, care ajută pielea să își recapete hidratarea și rezistența în fața radicalilor liberi.

Minéral 89 Daily Booster, Vichy, 100 Lei

Un produs versatil, multitasking, ce poate fi purtat atât de sine stătător, cât și integrat în ritualul obișnuit de îngrijire a pielii, înaintea cremei de față. Este de asemenea un primer excelent și lasă pielea netedă, atenuând liniile fine.

Citiți și: “Cum să obțineți un bronz strălucitor și sănătos cu autobronzante”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor; Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here