Sezonul incepe cu BAZAAR Collections

2

Moda s-a pus in miscare. Ca dovada stau nenumaratele modalitati prin care designerii au incercat in acest sezon sa imprime dinamism si varietate tinutelor, folosind imagini avangardiste, referinte istorice – New Look deconstruit si simplificat, anii ‘60 cu al lor grafism – , precum si o abundenta de trimiteri la natura, precum imprimeurile florale, decupajele asemenea unui fagure sau invelisurile iridescente de organza si voal ce amintesc de lumea subacvatica.

BAZAAR Collections te conduce printre toate aceste tendinte si printre cele mai remarcabile lookuri de fashion & beauty ale sezonului.

Ce contine editia king size:

UN LINEUP SPECTACULOS DE LOOKURI: Peste 120 de pagini cu 167 de colectii/aproape 2.500 de tinute, din cele patru capitale ale modei.

SHOWMANIA: conceptele scenografice originale la care au recurs designerii, de la instalatia cu scari rulante de la Louis Vuitton la cea cu turbine de vant si panouri solare de la Chanel.

CATWALK HIGHLIGHTS:  cele mai excentrice item-uri vazute pe podiumuri.

PETRECERILE MODEI: care au fost cele mai extravagante party-uri de dupa show-uri, ce casa de moda a aniversat un secol de existenta si multe alte detalii.

TOP 10 TENDINTE: selectia riguroasa a tendintelor majore din moda acestui sezon.

GOLDEN GIRLS: modelele hot care aspira la prefixul “super”.

STARURI IN DEVENIRE: portretele a 5 designeri care se manifesta ca noile forte creatoare din moda.

FRONT ROW: figurile influente care au urmarit prezentarile din primul rand.

STREET STYLE: mai mult ca oricand, am oferit locul cuvenit spectacolului care se petrece in timpul Saptamanilor Modei offstage, in strada.

EDITORS’ CHOICES: tendintele si piesele preferate in noul sezon de editorii BAZAAR, dezvaluite pentru a va inspira.

IMAGINE IN OGLINDA: surse de inspiratie recurente in colectiile sezonului, de la stilul lui Edie Sedgwick la muzica grunge.

BEST BEAUTY: directiile principale in frumusete, de la reverberatiile retro la noul minimalism din machiaj si hairstyling, plus sfaturi de la 4 makeup artisti internationali, pentru a putea recrea acasa lookurile de pe podium.

Un ghid complet al colectiilor, BAZAAR Collections este singura publicatie de acest fel din Romania.

Lectura placuta!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here