Energie instantanee: ritualul recomandat pentru un ten revitalizat

0
Beauty HOT 100 colaje2

Pielea cere ajutor? Astăzi vă propunem 8 produse ce oferă un refresh rapid tenului dumneavoastră. Iată ce soluţii îi puteţi oferi!

ÎN AJUTOR

Dacă tenul vă trimite semnale de alarmă, indicând lipsa de hidratare, recurgeţi la acest balsam cu uleiuri reparatoare din flori. Ideal de luat în călătorie sau ţinut la îndemână oricând, rehidratează şi reface volumul pielii, ajutând la netezirea ridurilor şi a liniilor fine.

Balsam hidratant Hydragenist SOS, Lierac, 215 Lei (Help Net)

ALIANȚĂ IMBATABILĂ

Cheia eficienţei acestei esenţe hidratante şi energizante stă în combinaţia perfectă dintre ingredient (un derivat din Camellia Alba Plena şi lipide nutritive) şi tehnologia prin care ele pătrund în piele: peste 3.000 de micropicături ultrafine.

Esenţă Hydra Beauty Micro Liquid, Chanel, 478 Lei

MAI MULT TONUS

Un pas esenţial între demachiere şi aplicarea produselor-tratament, acest toner este ideal pentru a îndepărta ultimele reziduuri de pe faţă, a hidrata şi a calma pielea. Conţine ingredient naturale precum ulei din sâmbure de caisă, ulei de avocado şi squalane, un lipid extras din măsline.

Toner Ultra Facial, Kiehl’s, 85 Lei

AER PROASPĂT

În birourile cu aer condiţionat, în avion, pe stradă într-o zi caniculară sau pur şi simplu oricând şi oriunde aveţi nevoie de un refresh pentru pielea care strânge şi e deshidratată, acest spray cu esenţă de trandafir englezesc este soluţia.

Spray Rose Dewy Glow, The Body Shop, 37 Lei

SUB CAMUFLAJ

Aveţi nevoie de un moment de relaxare şi un plus de hidratare pentru ten? Rezervaţi-vă 20 de minute de timp personal şi îngrijire cu această mască de origine coreeană, ce revitalizează şi netezeşte pielea.

Face Mask Camouflage Series, Kocostar, 33 Lei (Sephora)

EFECTE SPECIALE

90 de secunde cu acest dispozitiv, datorită tehnologiei sale cu lumină LED, pulsaţii T-sonice şi efecte de încălzire sau răcire, sunt suficiente pentru a ajuta ingredientele dintr-o mască de faţă să acţioneze în profunzime.

Dispozitiv UFO, Foreo, 1.300 Lei

MADE IN JAPAN

Esenţială în ritualul de înfrumuseţare, loţiunea de catifelare nu lipseşte din kitul japonezelor. Această soluţie ca un gel aproape lichid este infuzată cu substanţe ce refac nivelul de hidratare şi este recomandată după demachiere, înainte de aplicarea cremei sau serumului.

Loţiune Fresh Jelly Waso, Shiseido, 143 Lei

Articol apărut în numărul de mai al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: „Produse antiage de introdus în ritualul de zi”!

Foto: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here