Sfaturi și trucuri pentru a obține gene cu mai mult volum

0
Sfaturi și trucuri pentru a obține gene cu mai mult volum
Sfaturi și trucuri pentru a obține gene cu mai mult volum

Experții împărtășesc sfaturi și trucuri pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea genelor. 

Makeup artistul

Claudia Neacșu: „Multe persoane se feresc să îl folosească, dar ondulatorul de gene chiar face diferența! Este foarte important să achiziționați o variantă de calitate, pentru a vă asigura că nu rupeți genele. Eu îl utilizez pe cel de Tweezerman. Foarte multe femei consideră că au gene rare și scurte, când, de fapt, acestea au doar o direcție descendentă de creștere, problemă ce foarte fi soluționată ușor cu ondulatorul de gene. În ceea ce privește machiajul propriu-zis, accentuați baza genelor cu ajutorul unui creion dermatograf negru sau maro, pas ce asigură intensitate și oferă instant genelor un efect de densitate. Creionul poate fi aplicat atât pe linia de interior a genelor (stând cu privirea în jos și presând foarte ușor pleoapa, pentru a o ridica), cât și deasupra lor, chiar la bază. Pentru un plus de volum, recomand o mascara cu perie din fibră naturală, nu din cauciuc. Asigurați-vă că aplicați produsul foarte bine la baza genelor prin mișcări în zigzag, stânga-dreapta, până când simțiți că peria atinge rădăcina genelor. Pentru a alungi genele scurte, recomand mascara cu perie de cauciuc. Aplicați de la rădăcină către vârfuri și insistați pe vârfuri, cu privirea în jos, pentru a le acoperi bine și a le face să pară mai lungi. Trucul cu ondulatorul de gene este valabil și în cazul lor, pentru că le alungește.”

Esteticianul

Ionela Bargan, Centrul de înfrumusețare Biotiful: „Pentru curbarea și alungirea genelor, recomand procedura Lash Botox. Prin ea, genele sunt hidratate, vitaminizate și întinse la maximum. După aplicarea unei soluții cu vitamine, genele sunt înmuiate și apoi fixate într-o nouă formă curbată, care se va alege în funcție de forma ochilor, de genele naturale și de rezultatul pe care și-l dorește fiecare persoană. Odată curbate și fixate astfel, genele sunt vopsite într o nuanță asemănătoare cu cea naturală, dar mai intense, ce învăluie firul de păr și îl îngroașă puțin, ca și când ar fi acoperit de mascara. Rezultatul se menține până la opt-zece săptămâni și, dacă repetați procedura, după a patra ședință, genele vor începe să crească singure în noua direcție curbată. Acest tratament poate înlocui utilizarea mascarei zilnic, astfel că veți economisi timp dimineața.”

Dermatologul

Angela Gane, Medicover: „La fel ca podoaba capilară, ce poate fi stimulată să crească sănătos și să fie strălucitoare, puteți căpăta gene mai lungi, mai dese și mai puternice în mod natural, cu câteva trucuri. În primul rând, nu vă îngrijorați prea tare când găsiți câte una căzută pe obraz: ciclul lor de viață este între patru și opt săptămâni, iar după ce cad, apar altele la loc. Un motiv pentru care aveți genele degradate poate fi frecarea ochilor în mod excesiv sau o mascara ce le usucă. Numeroase serumuri pentru gene, cu peptide din plante sau biotină, pot accelera regenerarea lor, dar aceste produse trebuie utilizate zilnic. Veți observa rezultate la aproximativ o lună de când ați început să le folosiți. Înainte de culcare, aplicarea pe gene a unor uleiuri – de ricin, de cocos, de măsline sau cu vitamina E (pe care îl utilizează, se pare, și surorile Kardashian) – va hidrata genele și le va ajuta să crească mai sănătoase. Nu în ultimul rând, dacă aveți deficiență de fier, vitamina B12, proteine, vitamina D și biotină, genele nu vor arăta corespunzător. O dietă echilibrată, cu alimente ce conțin aceste elemente, vă va ajuta să îmbunătăți aspectul lor.”

Pagină realizată de Ioana Vasile în numărul de noiembrie 2019 Harper’s BAZAAR

FOTO: Imaxtree

Citește și Regulile de beauty ale sezonului: trenduri în machiaj și hairstyle

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here