Shabbat by Madalina Dorobantu

0

Colectia de toamna-iarna 2013-2014 a brandului Pas du Tout, intitulata Shabbat si semnata de designerul Madalina Dorobantu, a fost lansata luni, intr-un decor inedit, amenajat in aer liber, in spatiul generos al celui mai sonor boutique club din Bucuresti, Gaia.

Shabbat este cea de-a patra colectie a brandului Pas du Tout, dupa Urban Warrior, Diner en Noir si Ange Dechusi are ca sursa de inspiratie ziua de Sabat, care semnifica, in religia iudaica, a saptea zi a saptamanii, ziua in care oamenii se odihnesc. Hainele care se poarta in ziua de Sabat sunt simple si, in acelasi timp, elegante, iar acest concept se regaseste in taieturile arhitecturale si in linia minimalista a noii colectii. Varietatea texturilor si a materialelor este scoasa in evidenta de tinutele dark, cu elemente de auriu sau culori luminoase, structurate din piele zdrentuita, piele de strut, piele elastica, voal de matase, jerseu patat de matase, lana, matase elastica, lana paslita, neopren sau brocart auriu.

La prezentare au luat parte vedete, designeri, stilisti, fashion editori si bloggeri, printre care Andreea Raicu, Amalia Nastase, Camelia Sucu, Veronica Pascu, Stephan Pelger, Dana Argesan, Ovidiu Buta, Cristian Samfira, Sonia Argint Ionescu, Tania Budi, Andreea Constantin (Rhea Costa).

De la stanga: Amalia Nastase, Camelia Sucu, Andreea Raicu.

De la stanga: Veronica Pascu, Ovidiu Buta si Mihaela Glavan, Stephan Pelger.

(Foto: Pas du Tout)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here