21 C
București
vineri, septembrie 21, 2018

The List: 10 sandale care va vor convinge sa renuntati la stilettos

Da, recunoastem factorul wow pe care orice pereche de tocuri inalte il ofera, dar vara, la temperaturi caniculare, noi optam pentru alternative infinit mai comode si practice.

BAZAAR at Work: Leading Ladies (6)

Co-fondator în 1993 al primului domeniu viticol privat din România, S.E.R.V.E., Mihaela Tyrel de Poix vorbește cu Bazaar despre începuturile acestui business, despre recompensa cea mai mare pe care o poate avea un producător de vinuri și oferă câteva detalii despre stilul personal.

Get the Look

Adina Grapa, designer Snobbish Breakfast, este adepta unei variante mai provocatoare a LBD, cu accesorii ce ofera note de mister si rafinament.

Get the Look

Bianca Naumovici, blogger, adora jacheta bomber, cu alura sporty sic, pe care o alatura unei fuste-creion si unor accesorii edgy pentru o doza subtila de sexy.

Get the Look

Andreea Vizitiu, jurnalist, prefera pantalonii barbatesti din stofa in culori sobre pentru o tinuta de zi eleganta, dar relaxata in acelasi timp.

Get the Look

Adriana Chiper, PR Specialist, este incantata de mantoul din casmir, o piesa vestimentara mereu in tendinte, in care merita sa investiti.

Editor’s Choice: Ancuta Sarca

Gala UAD – Fashion Design, ajunsa la editia a XIX-a, a devenit the place to be pentru a descoperi designerii necunoscuti de astazi care au potentialul sa devina starurile modei de maine.

Catwalk to closet: rochia versatila

Bucurati-va de zilele ce raman calduroase si optati pentru o rochie versatila, pe care puteti s-o transformati cu usurinta din piesa de rezistenta a tinutei de zi in varianta chic pentru seara, asa cum face Corina Barladeanu (2activePR).

Catwalk to closet: jacheta biker

O autentica BAZAAR girl, Vicki Nicola (vickipedia.ro) ne inspira sa transformam jacheta biker - o prezenta stylish printre propunerile multor designeri - in vedeta a propriei garderobe.