Podiumul noii colecții Simone Rocha a fost înțesat cu celebrități

0

După Christy Turlington (50), care a încheiat show-ul Marc Jacobs, Karen Elson (40) și Caroline Trentini (31) prezente pe podiumul Michael Kors, Mariacarla Boscono (38) în show-ul Tom Ford și Tasha Tilberg (39) în cel al Proenzăi Schouler – a venit rândul lui Chloë Sevigny (44) să apară pe catwalk pentru Simone Rocha.

Designerul de origine irlandeză Simone Rocha, a cărei colecție a fost prezentată în decorul somptuos al clădirii Royal Academy of Arts din Londra, a ales pentru acest eveniment o mulțime de nume cunoscute care să urce pe podium. Colecția ei a subliniat tehnicile tradiționale de artizanat, cum ar fi tapiseria și broderia, dispuse în cele mai sofisticate și diafane ținute. Rochiile regale și opulente au fost asociate cu balerini sau ghete biker.

O parte dintre numele celebre care au defilat pentru Simone Rocha

 

View this post on Instagram

 

#walking @simonerocha_ @simonemingming #bootyblummers #flowerfaires 👁

A post shared by Chloë Sevigny (@chloessevigny) on

Pe lângă Chloë Sevigny , distribuția show-ului a mai fost completată de Lily Cole, Lindsey Wixson și Marie Sophie Wilson, sculptorița argentiniană Conie Vallese, regizoarea Clara Cullen, cântăreața Evangeline Ling și Jeny Howorth au fost toate parte a spectacolului. Modelul texan al momentului, Tess McMillan, a fost de asemenea prezentă, alături de alte nume fresh & cool precum: Adut Akech, Fran Summers și Primrose Archer.

În notițele care au însoțit show-ul, Rocha a spus că această colecție a fost influențată de artista Louise Bourgeois și de conexiunea resimțită cu corpul uman. Tocmai de aceea a fost important ca ea să reflecte forma feminină în diferitele sale încarnări.

Citiți și: „Minunatul fetis al lui Chloë Sevigny”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here