Soluții împotriva electrizării părului

0
soluții împotriva electrizării părului

Vă confruntați cu problema părului care se electrizează ușor? Ați încercat mai multe variante, de la produse de netezire, la tratamente dedicate, efectuate la salon? Înainte de a investi în oricare dintre metode, este important să cunoașteți cauza acestei probleme.

Deshidratarea este principalul motiv pentru care apare, spun specialiștii care adaugă că, dacă părul este hrănit și hidratat, cuticula, adică stratul exterior al firului de păr, rămâne netedă și fină. Când părul este uscat sau deteriorat, și cuticula devine greu de stăpânit.

Un alt factor este umiditatea din aer, care face ca părul să își piardă forma repede – în acest caz, specialiștii vă recomandă să evitați produsele care încarcă excesiv părul, ce pot acționa ca o bariară împotriva electrizării părului, dar îl pot și lipsi de volum. Preferați cremele de păr ușoare, care acționează prin căldură, la uscarea cu foehn-ul (cremele de tip blow-dry).

Considerați că utilizarea plăcii de păr este o soluție? Pe termen lung, poate înrăutăți situația. Preferați aparatele care distribuie uniform căldura de-a lungul plăcilor, utilizați-le întotdeauna la o temperatură de maximum 185 grade și aplicați întotdeauna înainte de a le folosi produse pentru protecție termică.

Citiți și: “Noi produse inovative pentru ingrijirea parului si vopsirea acestuia”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here