Sophie Turner și Joe Jonas își petrec luna de miere în insulele Maldive

0
Sophie Turner și Joe Jonas în luna de miere
Sophie Turner și Joe Jonas își petrec luna de miere în insulele Maldive (Getty images)

Sophie Turner și Joe Jonas se relaxează în sfârșit în luna de miere după cele două nunți.

Sophie Turner (Game of Thrones, Dark Phoenix) și Joe Jonas au ridicat ștacheta pentru ce înseamnă să îți găsești perechea. După o serie nesfârșită de evenimente, de la nunta din Franța de la Le Chateau de Tourreau până la ceremonia civilă din Las Vegas, cuplul se odihnește în sfârșit în luna de miere într-o locație retrasă din insulele Maldive. Citește și Vacante peste mari si tari… cu copii: Episodul 3 – Ioana Blaj, Maldive

Cei doi au început să împărtășească cu fanii lor cadre din luna lor de miere pe paginile lor de Instagram, iar cuplul pare să se fi obișnuit repede cu viața de proaspăt căsătoriți din resortul privat Soneva Fushi.

Cei doi au adoptat împreună și un câine de rasă Alaskan Klee Kai și l-au numit Waldo Picasso. Noul membru al familiei are și propria pagină de Instagram.

View this post on Instagram

Hey Barbie, you wanna go for a ride?

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

View this post on Instagram

My dog sings wbu

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Turner și Jonas sunt fani declarați ai insulelor Maldive pe care le-au mai vizitat în februarie anul trecut, când Sophie a postat o captură cu ea lângă un cocktail.

La începutul lunii iulie, celebrul cuplu a organizat o nuntă cât se poate de intima în sudul Franței, după ce în luna mai și-au invitat prietenii apropiați la ceremonia civilă ce a avut loc la Little White Wedding Chapel în Las Vegas. La ceremonia civilă, Sophie Turner a ales să poate la altar un jumpsuit simplu alb, iar la cea de-a doua nuntă, starul din Game of Thrones a purtat o rochie creată de Louis Vuitton cu un văl tradițional. Înainte de ceremonia religioasă, cuplul a ținut numeroase petrecere pentru invitații lor, inclusiv un boat party pe Sena în Paris și o petrecere all white cu o noapte înainte de marea zi. Toți invitații, printre care Priyanka Copra, Nick Jonas, Ashley Graham, Diplo și Maisie Williams au fost instruiți să poate ținute complet albe, în afară de Sophie care a purtat un jumpsuit roșu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here