#stamacasa: cele mai cool piese de loungewear și homewear pentru o carantină cozy

0
Imagine de campanie "Piglet in Bed"

Cei ce #stămacasă, în #carantină, nu ar trebui să uităm că contribuim la un bine și un ajutor imens pentru întregul sistem ce se luptă cu COVID-19. Fiind acasă suntem limitați din mai multe perspective, și din cea a stilului personal, dar nu complet! Acum este momentul potrivit să facem un clean-up în sertarul cu pijamale și homewear, să reciclăm sau donăm cele vechi, și să ne alintăm cu un item nou și cozy. Am cules cele mai frumoase și cool item-uri de loungewear și homewear, potrivite pentru orice moment al zilei, disponibile online acum.

LOUNGEWEAR: SIMPLITATE ȘI FINEȚE

Pijamalele monocrome sunt perfecte pentru adeptele unui mod de viață minimalist și sustenabil, fiind confecționate în mare parte din bumbac și in. Simplitatea și finețea lor este perfectă pentru diminețile încete, meditațiile și exercițiile de yoga sau pilates acasă, liniște la ora de seară, la lectură sau jurnal. Broderiile, dantelele, ciucurile, croielile simple și materialele plăcute corpului sunt mereu binevenite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on


Alegerile Bazaar, disponibile în magazinele online acum:

 

 

LOUNGEWEAR: OPULENȚĂ ȘI RAFINAMENT

Pijamalele cu imprimeuri sofisticate, broderii și dantele prețioase sunt de neînlocuit atunci când ai nevoie de un moment „diva” în casă. Sunt potrivite pentru o ceașcă de cafea de dimineață pe balcon, pentru o lectură la prânz, și o ieșire elegantă dar confortabilă în magazinul apropiat casei. Marele avantaj al pijamalelor rafinate, este că eventual pot fi purtate și ca deux-piece în viața de zi cu zi, cu niște sandale sau mules.

Alegerile Bazaar, disponibile în magazinele online acum:

HOMEWEAR: COMFORT ȘI VERSATILITATE

Dacă nu ai chef să poți o pijama toată ziua, și ai nevoie de ceva comfy dar dinamic, optează pentru un set de homewear. Un hanorac sau sweatshirt cu o pereche de pantaloni sweatpants sunt un combo clasic, ce de o perioadă a devenit un it-outfit și în afara casei. Combo-ul de homewear este perfect pentru orele de birou de acasă, iar dacă urmează un video-call sau intreviu, accesorizează look-ul cu un colier cu lanț gros și cercei de impact – voilà, outfitul tău office cu o notă nonșalantă este în acțiune.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj) on

Alegerile Bazaar, disponibile în magazinele online acum:

Citiți și: „Complete Stay At Home Guide: 10 lucruri de purtat, privit, citit și făcut în carantină„!

Imagini: Instagram; prin amabilitatea distribuitorilor

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here