Stare de bine

0
Produse cosmetice potrivite pentru ora de sport: Fond de ten Workout SPF 40, Clinique Fit, 138 Lei (Sephora); Gym Kit, Mio Skincare, net-a-porter.com, 25 Euro; Sport Waterproof Mascara, Eyeko, 54 Lei (Sephora); Pudră Post-Workout, Clinique Fit, 138 Lei (Sephora)

Lansările, produsele și noile tendinţe în materie de wellness, sport şi nutriţie.

#GymEssentials

Era doar o chestiune de timp până când obsesia pentru tot ce ţine de accesoriile potrivite orei de sport să se translateze şi la produsele cosmetice. Dar ce să includeţi în arsenalul de bază? Prima pe listă ar trebui să fie mascara; recomandarea noastră – variantele de la Eyeko: Sport Waterproof Mascara şi Yoga Waterproof Mascara. Apoi, includeţi un fond de ten delicat, care să ofere o acoperire lejeră, un aspect mat şi protecţie solară, precum cel din gama Clinique Fit, o nouă linie dedicată produselor de îngrijire şi machiaj pentru ora de sport. Încercaţi şi pudra minerală din aceeaşi gamă, de folosit post-workout, pentru camuflarea roşeţei şi a zonelor cu luciu inestetic.

Produse cosmetice potrivite pentru ora de sport:

Fond de ten Workout SPF 40, Clinique Fit, 138 Lei (Sephora); Gym Kit, Mio Skincare, net-a-porter.com, 25 Euro; Sport Waterproof Mascara, Eyeko, 54 Lei (Sephora); Pudră Post-Workout, Clinique Fit, 138 Lei (Sephora)

Apa vie

Sticlă Wellness cu cuarţ roz, ametist şi cristal de stâncă, VitaJuwel, vitajuwel.ro, 55 Euro

Pe lista de noi descoperiri: VitaJuwel. Fiecare sticlă conţine o fiolă cu o combinaţie de cristale preţioase şi semipreţioase, cu rol purificator, ale căror frecvenţe energetice se transmit în mod subtil în apa ce le înconjoară. Apa din sticlă devine astfel mai alcalină, cu un pH de 8,02, iar conţinutul de oxigen este crescut. Puteţi încerca 22 de variante de ape energizate, fiecare cu o combinaţie unică de cristale. Armonie, Pasiune, Puritate, Îngrijirea pielii şi Wellness sunt doar câteva dintre ele.

Fără egal

Mierea de Manuka în trei produse must-try: Cremă hidratantă, Manuka Health, apiland.ro, 78 Lei; Black Honey Mask, Papa Recipe, 21 Lei (Sephora); Miere de Manuka, Comvita, farmaciatei.ro, 479 Lei

Dacă vorbim despre beneficiile aduse de miere, varietatea Manuka (de la albine care polenizează copacii manuka, ce există doar în Noua Zeelandă) nu are rival: e considerată unul dintre cele mai puternice ingrediente naturale din punctul de vedere al acţiunii antivirale şi antibacteriene. Disponibilă în variante cu niveluri diferite de potenţă, marcate printr-un rating (UMF sau MGO) – cu cât mai mare, cu atât mai puternic –, este şi cel mai scump tip de miere. Încercaţi-o ca atare sau în produse de îngrijire a pielii – industria cosmetică nu putea rămâne indiferentă în faţa unui asemenea ingredient cu proprietăţi antioxidante.

 

Victoria Beckham x Reebok

Tricou Merch Collection, Victoria Beckham x Reebok, victoriabeckham.com, 110 £

Nu putea fi altfel decât una dintre cele mai aşteptate colaborări ale anului, aşa că grăbiţi-vă să achiziționaţi piesele acestei colecţii în ediţie limitată. Victoria spune că inspiraţia ei pentru Merch Collection au fost anii ’90, un sportiv renumit al acelei perioade, Shaquille O’Neal, şi piesele clasice din arhiva Reebok. Colecţia-capsulă include tricouri simple şi hanorace cu glugă cu alură streetwear.

Articol apărut în numărul de septembrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Instafamous: cei mai populari pantofi sport în social media”!

Foto: Guliver/Getty Images, prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here