Stil pe covorul roșu: Susan Sarandon, Meryl Streep, Edward Norton, la Toronto Film Festival (TIFF)

0
Susan Sarandon la premiera "Blackbird"

În perioada 5 -15 septembrie, s-a desfășurat Toronto International Film Festival (TIFF), o variantă mai prietenoasă a festivalurilor de film de la Veneția sau Cannes, comparat cu Berlinale datorită atmosferei relaxate și publicului foarte primitor și entuziasmat, care nu ar huidui niciodată la o proiecție.

În aceste condiții, Premiul Publicului sau People’s Choice Award  este considerat cel mai important trofeu din cadrul festivalului, iar acesta a mers către filmul “Jojo Rabbit”, în regia lui Taika Waititi, povestea unui băiat al cărui prieten imaginar este Hitler.

Cele mai iubite staruri de la Hollywood au pășit pe covorul roșu toată săptămâna pentru a-și prezenta filmele în premieră în fața publicului canadian. Printre aceștia se numără Edward Norton, venit în calitate de regizor debutant cu drama Motherless Brooklyn, Meryl Streep ca parte din distribuția filmului The Laundromat, Renée Zellweger care a revenit cu succes la actorie în rolul lui Judy Garland în filmul biografic Judy, Scarlett Johansson și Adam Driver pentru filmul Marriage Story, Joaquin Phoenix pentru filmul Joker sau Susan Sarandon pentru filmul Blackbird.

 

Foto: Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here