Winter Inspiration: 25 de imagini de street style de la Copenhagen Fashion Week

0

Seria de evenimente dedicate modei nu s-a încheiat odată cu Săptămâna Haute Couture din capitala Franței. Ea continuă cu Copenhagen Fashion Week, un eveniment care ne surprinde an de an cu look-urile inspirate de street style, potrivite pentru zile reci.

La ediția din acest an am remarcat o mulțime de jachete puffa așezate peste costume, trenchuri integrate inspirat în look-uri multistratificate și o varietate impresionantă de piese cu imprimeuri animaliere sau reptiliene. N-au lipsit nici jeanșii folosiți ca o alternativă la pantalonii din stofă, pantofii sport și diversele căciuli sau eșarfe așezate pe cap, menite să protejeze de frigul iernii, dar și să întregească ținutele. Jachetele cu croială supradimensionată au fost preferate în detrimentul celor cambrate deoarece conturează o siluetă spectaculoasă, dar și permit camuflarea mai multor straturi călduroase de haine.

O altă lecție pe care o învățăm an de an de la Copenhagen Fashion Week este că iarna nu impune neapărat o garderobă compusă din piese închise la culoare. Nuanțele vibrante de roșu, galben, roz, verde sau albastru sunt mai mult decât binevenite.
Deloc de neglijat este și importanța accesoriilor. Chit că vremea nu este cea mai prietenoasă asta nu înseamnă că nu vă puteți anima ținutele cu o pereche de ochelari cool, o geantă cu un model atipic sau cu un fular XXL.

În galeria de mai jos găsiți o mostră a look-urilor surprinse la Copenhagen Fashion Week

Citiți și: “Get the Look: inspiratii de street style de la Saptamana Modei din Copenhaga”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here