Look-uri interesante de street style de la Săptămâna Modei din Londra

0

Recent încheiată, pe 18 septembrie, Săptămâna Modei din Londra nu a surprins doar cu o mulțime de colecții memorabile, ci a reușit să fie la fel de fermecătoare și-n afara podiumurilor.

Carourile, catifeaua, printurile animaliere și ghetele masive s-au numărat printre elementele recurente surprinse de fotografii de street style pe străzile orașului. Look-urile ce au inclus piese din denim au fost upgradate cu ajutorul blazerelor statement, bluzelor sofisticate sau pantofilor eleganți, iar ultramodernul boiler suit a fost de asemenea prezent. Din povestea britanică nu putea lipsi trenciul prezent atât în formă clasică, cât și-n variațiuni actualizate din lac, supradimensionate, cu detalii inedite sau în culori neașteptate.

Culorile au fost puse pe un plan secund de persoanele prezente la show-uri, însă acest aspect nu a diminuat din impactul anumitor apariții. Iar acum, aceste apariții ne vor servi drept surse de inspirație pentru ținutele de toamnă pe care le vom aborda în perioada imediat următoare.

Așa că uitați de combinația clasică a toamnei compusă dintr-o pereche de jeanși și un pulover și încercați una dintre variantele surprinse de fotografii de street style la Săptămâna Modei din Londra!

Citiți și: “Get the Look: inspiratii de street style de la Saptamana Modei din Copenhaga”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here