Street Style Inspiration: 35 de look-uri de sezon de la Paris Fashion Week

0

Pentru cei care urmăresc cu interes tendințele și în general tot ceea ce ține de lumea modei, Paris Fashion Week este cu siguranță evenimentul-vedetă în materie de ținute și apariții. Și nu doar vedetele prezente la show-uri atrag atenția, ci și fashionistele surprinse pe străzi purtând cele mai cool ținute ale momentului, ținute care de această dată nu se înscriu tocmai în tiparul less is more, ci merg pe piese și accesorii de impact.

Beneficiind de temperaturi mult mai prietenoase ca-n alți ani imaginile de street style surprinse la Paris Fashion Week au în prim-plan look-uri primăvăratice și mai multă piele lăsată la vedere. Clamele decorate cu cristale și perle și fundele supradimensionate prezente la celelalte Săptămâni ale Modei au fost de această data înlocuite cu bentița din catifea în varii culori, dar și cu eșarfe transformate în accesorii pentru cap.

Printre cele mai populare genți surprinse de fotografii de street style s-au aflat modelele ce poartă semnătura Dior, dar și noile poșete Chloé gândite de Natacha Ramsay-Levi pentru primăvara/vara anului 2019

O lecție clară pe care am deprins-o urmărind imaginile de street style surprinse la Paris Fashion Week este că nuanțele vii și printurile intense sunt cheia unei ținute spectaculoase în acest sezon. Galbenul solar, portocaliul-citric și roșul arzător scos din previzibil nuanțele neutre, au fost combinate cu alte culori puternice sau așezate alături de imprimeuri în dungi.

Citiți și: “Street Style Inspiration: ținute pentru tranziția de la iarnă la primăvară”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here