Style Icon: Charlotte Rampling

0
colaj - stil de vedeta Charlotte Rampling

Extrem de rafinată și cu o alură enigmatică, actrița Charlotte Rampling ne-a cucerit prin stilul său vestimentar de o sofisticare relaxată, monocromatic, deloc pretențios.

Și-a început cariera lucrând inițial ca model și pozând pentru Irving Penn și Helmut Newton. Pentru cel din urmă a fost chiar muză și au produs o suită de poze extrem de senzuale, precum binecunoscuta serie foto de la hotel Nord Pinus.

Ne-am oprit asupra ținutei purtate la casa sa din Londra, în 1973, care ne-a încântat prin eleganța neostentativă și aerul nonșalant. Charlotte poartă o rochie neagră, maxi, cu mâneci bufante și un decolteu adânc cu un machiaj minimal. Am putea spune un signiture look, ea fiind un fan al rochiilor fluide, chiar dacă de multe ori o regăsim și în costume crisp, masculine.

Încercați acest look, adăugînd o suită de accesorii statement, precum o pereche de mules cu toc midi și print reptilian și o geantă medie, de purtat pe umăr, cu detalii prețioase, pentru o serată cocktail pe terasa unui restaurant chic.

 

 

View this post on Instagram

 

Charlotte // #currentmood

A post shared by MADAME CHOO (@momoochoo) on

Recreați stilul abordat de Charlotte Rampling cu ajutorul următoarelor piese:

Evantai Fern Fans, net-a-porter.com, 90 Euro, Rochie Les Reveries, net-a-porter.com, 636 Euro, Geantă Gucci, 10.567 Lei, Mules Proenza Schouler, net-a-porter.com, 485 Euro, Colier Pandora, 599 Lei, Rochie Philosophy di Lorenzo Serafini, Distinto Couture, 6.319 Lei

Citiți și: “Style Icon: PJ Harvey”!

Foto: Guliver/Getty Images, prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here