Style icon Harry Styles: 5 momente care ne-au făcut să ne îndrăgostim de ambasadorul Gucci

0
Style icon Harry Styles, ambasadorul Gucci

Odată cu apariția în 2016 pe coperta revistei de stil și fashion pentru bărbați, Another Man, a devenit evident pentru toată lumea că actorul și solistul Harry Styles are ceva special.

1. Harry Styles într-un portret omagiu, dedicat evident unui tânăr Mick Jagger

View this post on Instagram

||| 29.9.16 |||

A post shared by @ harrystyles on

2. Gucci Men’s Tailoring Campaign 2018

Din momentul în care trupa One Direction s-a destrămat și fiecare a luat-o pe drumul său, Harry Styles a primit în sfârșit libertatea de expresie de care avea nevoie, inclusiv în ceea ce privește stilul său vestimentar. Odată cu versatilitatea sa muzicală, gustul pentru modă i s-a dezvoltat foarte mult. În 2018 devine ambasador Gucci și din acel punct nimic nu va mai fi la fel.

3. Harry Styles la MET Gala 2019

La ediția de anul acesta a MET Gala, a cărei temă a fost conceptul de camp, britanicul din Manchester a ales simplitatea insinuată printr-o singură piesă statement, un cercel de perlă, lângă o ținută feminină, formată dintr-o bluză neagră cu volane și tocuri cubaneze. Cu această ocazie, Harry și-a solidificat și statutul de fashion icon fiind numit copreședinte al galei. Harry a devenit și imaginea parfumului unisex de la Gucci – Memoire D’Une Odeur.

Harry Styles
Harry Styles și Alessandro Michele, Creative Director Gucci

View this post on Instagram

*GEMINAE*

A post shared by Alessandro Michele (@alessandro_michele) on

4. Cum să faci o vestă de lână fashionable?

Săptămâna trecută, Harry a aterizat în New York pentru a filma cel mai nou episod din Saturday Night Live, ocazie cu care și-a etalat stilul impecabil pe stradă chiar și înainte de show. Harry a ales să poarte o ținută din colecția de bărbați Lanvin Primăvară/Vară 2020, din care vesta cu oițe peste cămașa în dungi cu mânecile suflecate, pantaloni evazați și pantofi roz bonbon a atras cel mai mult atenția.

5. Costumele purtate în timpul Saturday Night Live

Pantalonii galbeni evazați de tip anii ’70

Un jumpsuit negru din paiete cu decolteu adânc, colier cu cruce și multe inele masive

În acest weekend, Harry Styles a fost atât gazda, cât și invitatul muzical la Saturday Night Live în New York. Solistul, care se pregătește pentru un turneu mondial anul viitor pentru promovarea albumului său, Fine Line, a interpretat single-ul său „Lights Up”, precum și o piesă nouă, intitulată „Watermelon Sugar.” În afară de sketch-urile comice și momentele muzicale, ținutele lui Styles au fost un adevărat tur de forță care sărbătorește afinitatea artistului pentru stilul său retro devenit deja trademark.

Foto: Getty Images, SNL (NBC)

Citește și Toate celebritățile care au purtat ținute Gucci la Gala LACMA Art + Film

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here