Style icon Marion Cotillard, invitată specială în cadrul Festivalului George Enescu

0
Marion Cotillard o va interpreta pe Jean d'Arc în cadrul Festivalului George Enescu

Printre invitaţii speciali din acest an ai Festivalului Internațional „George Enescu” se numără actriţa și cântăreața franceză Marion Cotillard, care face parte din distribuţia versiunii propuse de Orchestre National de Lille pentru partitura „Jean d’Arc au bucher„, de Artur Honegger, pe 19 septembrie, şi Michael Nyman, care dirijează împreună cu Nicola Piovani concertul de la Sala Radio de pe 20 septembrie. De asemenea, Krzysztof Penderecki va dirija Orchestra Naţională Radio pe 22 septembrie. La Bucureşti, ediţia din 2019 a Festivalului Enescu va avea loc la Sala Palatului, Ateneul Român, Sala Radio şi Sala Mică a Palatului, între 31 augut şi 22 septembrie.

Marion Cotillard, Paris Fashion Week – Haute Couture Fall Winter 2020
(Getty Images)

Așadar, bucureștenii o vor putea vedea pe Marion Cotillard interpretând live personajul lui Jean d’Arc, figură emblematică a istoriei Franței, alături de Orchestra Națională din Lille și corul Filarmonicii George Enescu, pe scena Ateneului Român.

Cunoscută pentru roluri în filme precum Taxi, în regia lui Luc Besson, sau La vie en rose, unde o interpreteaza pe Edith Piaf, rol recompensat cu Premiul Oscar, puțini știu că actrița este și cântăreață.

Puteți consulta programul complet aici.

Foto: Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here