Style Icon: PJ Harvey

0
Get the look PJ Harvey style icon

PJ Harvey și-a câștigat statutul de style icon prin aparițiile cameleonice de-a lungul decadelor. De altfel, odată cu apariția unui nou album și stilul său vestimentar pregătea o nouă poveste, cu o estetică atent meșterită.

Cucerită de experimentele cu imaginea sa m-am hotărât să mă opresc asupra lookului
extrem de misterios, dark and sassy abordat în perioada colaborării cu iubitul său de atunci Nick Cave, pentru piesa de pe albumul Murder Ballads – Henry Lee.

Pornind de la ideea de goth duo și twinning outfits, PJ Harvey poartă nonșalant un costum negru clasic, asociat cu o cămașă deschisă la primii nasturi. Accesoriile sunt îndrăznețe și aduc un plus de va-va-vooom, condimentat de un makeup, smudged smokey eye, pentru un plus de dramatism.

Puteți aborda o astfel de ținută într-un context relaxat la o ieșire cu prietenele într-un local hip care va continua cu un concert la trupa indie preferată, alăturând o pereche de ghete cu vârf ascuțit, sau poate lua forma unei ținute perfecte de birou cu o pereche de brogues cu toc gros, midi. Cu un costum negru, impecabil, nu puteți da niciodata greș, iar posibilitățile stilistice sunt nenumărate.

Recreați stilul abordat de PJ Harvey cu ajutorul următoarelor piese:

Sacou Joseph, net-a-porter.com, 625 Euro; Pantaloni Joseph, net-a-porter.com, 305 Euro; Cămașă Saint Laurent, Mengotti, 3.271 Lei; Ghete Saint Laurent, Mengotti, 6.645 Lei; Colier Gucci, 3.888 Lei; Eyeliner Feutre Perversion Fine Point, Urban Decay, 107 Lei (Sephora)

Citiți și: “Get the Look: 3 ținute potrivite pentru evenimentele verii”!

Foto: Guliver/Getty Images, prin amabilitatea distribuitorilor; Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here