Style Star: Andreea Bogdan

0
Andreea Bogdan fotograf de street style interviu

Fotografa de street style dezvaluie cateva dintre optiunile sale stilistice.

STILUL TAU IN TREI CUVINTE: Eclectic, vintage, simplu.

STYLE ICON: Eroinele (sau chiar eroii) din filmele lui Wes Anderson: de la stilul deja iconic al lui Margot Tenenbaum si costumul pajama din catifea al lui Max Fischer, pana la opulenta usor asiatica a Doamnei D. Nu-i deloc surprinzator ca imi place foarte mult noua directie Gucci.

Andreea Bogdan fotograf de street style interviu

PIESA DE REZISTENTA LA SUB 0 GRADE: Un mantou intr-o culoare primara, cum ar fi cel oversized, de un verde crud, de la Emilio Pucci. Sau un mantou Miu Miu cu pattern geometric.

NOUL AN VA ARATA MAI COOL ALATURI DE… Inevitabilele influente ’80s school cool datorate serialului Stranger Things: jacheta din denim cu blana Saint Laurent, bluzele pastelate cu volane Philosophy di Lorenzo Serafini, jeansii Levi’s 501 cu talie inalta.

ARTIFICIUL STILISTIC CARE VA FACE DIFERENTA IN ACEST SEZON: Cerceii statement à la J.W. Anderson sau Loewe.

PE LISTA TA DE SHOPPING ACUM: Geanta Bonsai in varianta mini de la Simon Miller. As lua-o cu mine la toate petrecerile! Si un pulover calduros din casmir de la Tibi.

LOCURI PREFERATE DE UNDE ITI ACHIZITIONEZI PIESELE VESTIMENTARE: In proportie de 90%, garderoba mea este compusa din piese vintage. In calatoriile mele includ mereu si vizite la magazine de vintage. Ideea unei plimbari prin Marais, dupa o zi de shooting la Saptamana Modei de la Paris, ma entuziasmeaza de fiecare data.

DACA AI PUTEA SCHIMBA GARDEROBA CU CINEVA, ACEASTA AR FI… Giorgia Tordini. Are un stil vestimentar aparent simplu, insa mereu compus din piese foarte bine selectate. O invidiez pentru abilitatea ei de a reduce garderoba la cateva elemente esentiale si timeless; eu am tendinta de a strange tot.

INTOTDEAUNA IN GEANTA TA: Un aparat foto pe film point and shoot, fie Olympus mju, fie Fujifilm. Ambele sunt destul de mici pentru a le putea lua cu mine peste tot.

BEAUTY MUST-HAVE: Iluminatorul YSL Touche Éclat.

Articol aparut in numarul de ianuarie-februarie al revistei Harper’s BAZAAR Romania.

Cititi si: “Style Star: Andreea Badala”!

Foto: Mihai Onaca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here