Style Star: Noemi Meilman

0
Noemi Meilman

Cofondatoarea agenției de PR The Station, dezvăluie câteva dintre opțiunile ei.

Stilul tău în câteva cuvinte: Îmi place să mă îmbrac comod și să combin branduri mainstream cu designeri români sau branduri de nișă descoperite în călătoriile mele. Port „straturi” – tricouri, jeanși sau pantaloni funky, peste care vine chimonoul și o jachetă de trening XXL. Port ciocate cu fuste vintage de la mama și cu sacouri bărbătești sau cu pantaloni clasici și un hanorac oversized. De fiecare dată ținutele sunt completate de ochelarii de soare, iar ultima dragoste la prima vedere a fost perechea Unibrow de la Optimef.

Despre influența western în moda sezonului: Cine nu își dorește puțin Dallas în melanj cu The Misfits, The Electric Horseman, ACNE cowboys (de acum vreo nouă ani) și albumul Music din 2000 al Madonnei? Mai cred că această nebunie western se datorează și întoarcerii la reperele West Coast din muzică, artă contemporană, filme, seriale și design interior din ultimii 8-9 ani.

Pentru shopping: Recomand trei vintage-uri locale pentru ciocate și alte accesorii Wild West: @vintagecoutureshop, @babalunastore și @electrastore.ro. În America, pe West Coast, Boot Barn din Las Vegas. Imaginați-vă un hangar imens cu rafturi întregi de ciocate. Au și cizme din piele artificială (pentru iubitorii de animale) și catarame.

Ai vrea să incluzi în garderoba sezonului: Sacoul cu cap de taur embosat din noua colecție Maison Raquette și orice rochie Smaranda Almășan din colecțiile ultimilor patru ani.

Dacă ai putea schimba garderoba cu cineva, aceasta ar fi … Frankie Bergstein (Lily Tomlin) din Grace and Frankie și Chris Kraus (Kathryn Hahn) din I Love Dick.

Noemi Meilman

Pe wish list: Haina roz din colecția Moschino[tv]H&M, o pereche de ciocate negre de la Vintage Couture și un chimono cu romburi de la K-ono.

Style icon: Mama. Pentru că m-am inspirat din stilul ei în diverse perioade ale vieții mele.
Beauty must-haves: Apa de struguri de la Caudalie (nelipsită din ritualul meu de demachiere), serumul Dior Hydra Life, crema hidratantă matifiantă de la NN Cosmetics, orice mască de la Korean Beauty, untul de corp cu banane de la The Body Shop și Strobe Cream Hydratant Lumineux de la M.A.C.

Articol apărut în numărul de noiembrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “The Style: inspirație pentru ținutele creative ale lunii noiembrie”!

Foto: arhiva personală

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here