26.6 C
București
luni, mai 20, 2019
Acasă Style

Style

Style and fashion news

Noutati despre moda si stil.

The Style: 3 surse de inspirație pentru cea de-a doua jumătate a lunii mai

Reguli de bună purtare, expert shopping tips şi cele mai hot idei de împrospătare a garderobei. Stilul personal începe aici!

Cele mai interesante apariții din prima zi a Festivalului de Film de la Cannes

Prima zi a festivalului de la Cannes a debutat cu premiera filmului “The Dead Don’t Die”, iar acest eveniment a reunit o serie de celebrități care s-au întrecut în apariții stylish.
cizme cowboy

Cizmele cowboy în ținute urbane – cum le purtăm

Nu se știe cine a inventat primele cizme cowboy, probabil un aventurier cu spirit ingenios care se săturase să poarte în sălbăticia americană modele...
Cele mai extravagante piese cu pene ale noului sezon

Cele mai extravagante piese cu pene ale noului sezon

Dacă vă place să ieșiți în evidență, și simțiți nevoia de a completa garderoba cu câteva piese cu eticheta de “dublu” extra, nu treceți cu vederea peste cele mai fabuloase item-uri cu pene.

Jet Set Glamour: o nouă colecție Louis Vuitton Cruise 2020

Pentru colecția Cruise 2020 prezentată azi-noapte la New York, directorul artistic Louis Vuitton, a ales ca spațiu de desfășurare o bijuterie arhitecturală care l-a inspirat în realizarea pieselor.

Accesorii de păr impresionante la Met Gala 2019

Ținutele și machiajele au fost ultra-spectaculoase la Gala Met, dar nu putem să nu amintim și de accesoriile aproape nelipsite al serii: piesele decorative purtate pe cap.

Celebritatile care au purtat Burberry la Met Gala 2019

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, Met Gala organizat de Institutul Costumelor din cadrul Metropolitan Museum of Arts din New York a explorat stilul exagerat si ostentativ, dus la extrem, pentru un efect ironic, plin de umor, dar in acelasi timp sofisticat.

Vedetele care au ales Tommy Hilfiger pentru Met Gala 2019

Printre celebritățile care au purtat în seara precedentă Tommy Hilfiger s-au numărat Zendaya, Lewis Hamilton, Winnie Harlow, Kris Jenner, Corey Gamble, Law Roach și Thalia.

Cupluri la Met Gala 2019

După galeria foto dedicată celor mai strălucitoare apariții de aseară a sosit rândul cuplurilor care și-au sincronizat inspirat look-urile pentru Met Gala 2019!
Met Gala 2019 ținute

Cele mai spectaculoase apariții la Met Gala 2019

Tema acestui an "Camp: Notes on Fashion" de la Met Gala 2019 a strâns laolaltă o mulțime de ținute remarcabile.

The News: 3 tendințe de încercat în perioada imediat următoare

Designeri pe val, cele mai noi obsesii vestimentare și tendințele care contează în acest sezon.

25 cadouri de Ziua Mamei sub 100 euro

Sărbătorită în România pe 5 mai și pe 12 mai la nivel internațional, Ziua Mamei este ocazia perfecta de a-i reaminti celei mai dragi persoane din viața voastră, cât de mult țineți la ea.

24 de ore cu Andrei Dinu

Cum decurge o zi din viața designerului și scenografului Andrei Dinu, printre colecțiile brandului de streetwear Prosper Center și costume și decoruri pentru spectacole de teatru sau performance-uri.
Cei mai cool ochelari de soare în funcție de forma feței

Cei mai cool ochelari de soare în funcție de forma feței

Perioada de primăvară-vară oferă cele mai multe posibilitați de styling, cu modele de ochelari de soare transparente, lentile și rame pastelate, multicolore sau anti-reflex.

On modelling: Yasmin El Yassini

Prezentă în pictorialul din numărul de aprilie al revistei Harper’s BAZAAR România, modelul Yasmin El Yassini a acceptat să ne împărtășească viziunea ei despre modă, feminitate și standardele de frumusețe ale prezentului.