10.4 C
București
miercuri, martie 20, 2019
Acasă Style

Style

Style and fashion news

Noutati despre moda si stil.

10 piese din universul actriței Lucy Boynton

10 piese din universul actriței Lucy Boynton

Actrița momentului, iubita lui Rami Malek și noua it-girl, Lucy Boynton, ne-a cucerit prin delicatețea sa, dar și prin rolul lui Mary Austen din filmul Bohemian Rhapsody.

Totul despre mama mea: Irina Marinescu

Hainele, pantofii, parfumul, culorile preferate ale mamei – șapte designeri rememorează detalii de stil cu impact mare asupra lor în copilărie și mai târziu. Cel de-al patrulea episod al seriei îi este dedicat Irinei Marinescu.

Cele mai frumoase bijuterii din colecțiile de primăvară/vară 2019

Accesoriile din colecțiile de primăvară – vară 2019 ne-au bucurat prin diversitatea lor, fiind prezentate ca piese-cheie în multe apariții.

(P) BENVENUTI lanseaza cea mai incendiara colectie de primavara-vara 2019

În această primăvară, vino să vezi cele mai hot tendințe în magazinele Benvenuti și online, pe www.benvenuti.ro. Un nou sezon, o noua colectie fabuloasa de...

10 trenciuri cool pentru o primăvară în oraș

Trenciul clasic pe care îl cunoștem în prezent, a debutat în secolul XlX, ca o piesă de origine utilitară, menită să protejeze soldații în perioada Primului Război Mondial.

(P) Levi’s® Ribcage, jeanșii cu cea mai înaltă talie sunt vedeta noului sezon

Cu o înălțime de 30 de centimetri, jeanșii Ribcage au cea mai înaltă talie a unei perechi de blugi realizată vreodată de Levi’s®.
Părinţii designerului Mihai Dan Zarug la o nuntă în anii ‘90

Totul despre mama mea: Mihai Dan Zarug, Z A R U G

Hainele, pantofii, parfumul, culorile preferate ale mamei – șapte designeri rememorează detalii de stil cu impact mare asupra lor în copilărie și mai târziu. Cel de-al treilea episod al seriei îi este dedicat lui Mihai Dan Zarug.
cum porti colanti

Tips and tricks – cum porți colanții dacă n-ai măsuri de fotomodel

Regulile în ceea ce privește moda s-au schimbat foarte mult cu timpul. Dacă în trecut se considera că o femeie mai plinuță nu poate...
Look of the Weekend: Aymeline Valade

Look of the Weekend: Aymeline Valade

Un look ideal de weekend presupune un aer stylish și o lejeritate sofisticată ce nu vă va limita dinamismul tipic pentru activitățile din zilele libere.

Totul despre mama mea: Ioana Ciolacu

Hainele, pantofii, parfumul, culorile preferate ale mamei – șapte designeri rememorează detalii de stil cu impact mare asupra lor în copilărie și mai târziu. Cel de-al doilea episod al seriei îi este dedicat Ioanei Ciolacu.
Shield Sunglasses: cei mai cool ochelari de soare ai noului sezon

Shield Sunglasses: cei mai cool ochelari de soare ai noului sezon

În special în sezonul însorit, o pereche de ochelari de soare reprezintă un accesoriu ce poate adăuga un plus de coolness oricărei ținute.
idei de cadouri de 8 martie

28 cadouri de 8 martie pentru cele mai importante femei

Ziua Intrenațională a Femeilor este ocazia perfectă pentru a celebra femeile care ne-au marcat viața

3 show-uri de modă cu decoruri spectaculoase la Paris Fashion Week

Săptămâna Modei din capitala Franței a ajuns la final, iar noi facem o trecere în revistă a celor trei mari prezentări care ne-au cucerit cu decorurile lor îndelung pregătite.

Totul despre mama mea: Sabina Pop

Hainele, pantofii, parfumul, culorile preferate ale mamei – șapte designeri rememorează detalii de stil cu impact mare asupra lor în copilărie și mai târziu. Primul episod al seriei îi este dedicat Sabinei Pop.

Street Style Inspiration: 35 de look-uri de sezon de la Paris Fashion Week

Pentru cei care urmăresc cu interes tendințele și în general tot ceea ce ține de lumea modei, Paris Fashion Week este cu siguranță evenimentul-vedetă în materie de ținute și apariții.