23 C
Bucuresti
Friday, April 28, 2017

BAZAAR at Work: Leading Ladies (4)

Despre secretele retailului de fashion, cu Julia Kristensen, ownerul unora dintre cele mai dezirabile destinații de shopping din oraș: magazinele Casa Frumoasă.

BAZAAR at Work: Leading Ladies (3)

A înfiinţat în 1998 compania Help Net ca proiect de absolvire a EMBA şi apoi Beautik Haute Parfumerie. Isabelle Iacob dezvăluie pentru BAZAAR câteva detalii esențiale de management și stil.

BAZAAR at Work: Leading Ladies (2)

Doina Cepalis conduce compania nr. 1 din Europa pe segmentul componentelor pentru scaune auto pentru copii. Cu BAZAAR vorbește despre traiectoria ei antreprenorială și stilul personal foarte bine definit.

BAZAAR at Work: Leading Ladies (1)

Despre secretele succesului, cu femei pe care le admirăm pentru rezultatele lor în business. Prima dintre ele: Tereza Tranaka, fondatoarea agenției de PR Oxygen.

VIDEO: In culise cu Carine Roitfeld

Urmariti un video din culisele noului editorial „Nuante ale frumusetii”, realizat de Carine Roitfeld pentru editiile BAZAAR de mai din intreaga lume.

VIDEO: In culise cu Carine Roitfeld

Urmariti un video din culisele editorialului realizat de Carine Roitfeld pentru editiile BAZAAR de martie din intreaga lume. In focus: noile ipostaze ale clasicului costum, in colectiile de primavara 2016.

THAT’S FASHION! By Carine Roitfeld

In cel mai recent editorial de moda, dedicat colectiilor de primavara 2016, Carine Roitfeld pune in lumina noile ipostaze ale clasicului costum.

Best Dressed 08.05.2015

Irizatii metalice, aplicatii sofisticate sau broderii complexe: materialele futuriste stralucesc pe covorul rosu. Vedeti ce au purtat Charlize Theron, Jennifer Lawrence si alte vedete in aceasta saptamana.

Giorgio Armani – 40 de ani de creatie

Cu ocazia implinirii a 40 de ani de activitate in lumea modei, Giorgio Armani adauga propria amprenta culturala si arhitecturala in caminul modei italienesti: muzeul Armani/Silos din Milano.

Wish List – Alegerile unui editor

Vicki Nicola, colaboratoare BAZAAR si autoarea blogului Vickipedia.ro, dezvaluie piesele ei preferate.