22 C
Bucuresti
Thursday, June 29, 2017
Home Style Editor's choice

Editor's choice

Alegerile editorului - cele mai populare tendinte ale sezonului.

rochii de mireasa brigitte bardot

Bridal Inspiration: tendinte si sugestii de shopping pentru mirese ultrasic

Pentru oricine s-a plictisit de tinute de printesa, podiumurile acestui sezon vin cu alternative extrem de dezirabile la rochiile de mireasa.
street style jacheta de piele

Jacheta de piele si look-urile in care modelele ne-o propun

Cand vine vorba de cumpararea pieselor de baza intr-o garderoba, un element care apare in mod frecvent pe majoritatea wishlist-urilor este jacheta de piele.
burberry the bridle noua geanta

The Bridle: noua tentatie din portofoliul Burberry

Lansat recent, in cadrul Saptamanei Modei de la Londra, noul model de geanta de la Burberry, The Bridle, este inspirat de clasicul design ecvestru britanic.

Bazaar TOP 10: Cele mai sic costume de baie de purtat acum

Breaking news! Vara e in toi, asa ca este momentul ideal sa oferiti un refresh tinutei estivale. BAZAAR alege cateva dintre cele mai de impact si seducatoare optiuni ale sezonului. 

BAZAAR at Work: Leading Ladies (5)

Experiența acumulată în beauty în Statele Unite a stat la baza deschiderii parfumeriei Madison. Madeleine Florescu vorbește cu BAZAAR despre dezvoltarea acestui brand și despre preferințele ei în materie de modă și parfumuri.

BAZAAR at Work: Leading Ladies (4)

Despre secretele retailului de fashion, cu Julia Kristensen, ownerul unora dintre cele mai dezirabile destinații de shopping din oraș: magazinele Casa Frumoasă.

BAZAAR at Work: Leading Ladies (3)

A înfiinţat în 1998 compania Help Net ca proiect de absolvire a EMBA şi apoi Beautik Haute Parfumerie. Isabelle Iacob dezvăluie pentru BAZAAR câteva detalii esențiale de management și stil.

BAZAAR at Work: Leading Ladies (2)

Doina Cepalis conduce compania nr. 1 din Europa pe segmentul componentelor pentru scaune auto pentru copii. Cu BAZAAR vorbește despre traiectoria ei antreprenorială și stilul personal foarte bine definit.

BAZAAR at Work: Leading Ladies (1)

Despre secretele succesului, cu femei pe care le admirăm pentru rezultatele lor în business. Prima dintre ele: Tereza Tranaka, fondatoarea agenției de PR Oxygen.

VIDEO: In culise cu Carine Roitfeld

Urmariti un video din culisele noului editorial „Nuante ale frumusetii”, realizat de Carine Roitfeld pentru editiile BAZAAR de mai din intreaga lume.