10.5 C
Bucuresti
Saturday, February 25, 2017

Best Dressed: saptamana 12-19 august

Tinute imaculate, cu detalii subtile, in aceasta saptamana pe covorul rosu. Descoperiti ce au purtat Natalie Portman, Elle Fanning si alte vedete

Travel List: Roxana Marcu

Îndrăgostită de Beirut, fondatoarea Sunglasscurator.com a descoperit secrete pe care numai localnicii le știu.

Best Dressed: saptamana 5-12 august

Tinute ultra feminine in topul Best Dressed al acestei saptamani. Descoperiti ce au purtat Margot Robbie, Lady Gaga si alte vedete

Travel List: Cristina Mazilu

Food bloggerul găsește în Sicilia fructe de mare proaspete, vinuri fabuloase și peisaje grandioase, dar „toate într-o manieră understated“.

This week on Instagram

In cautare de idei fresh pentru sezonul estival? BAZAAR face turul celor mai stylish conturi de Instagram pentru a va prezenta noutatile saptamanii in materie de street style.

Style Secret: all nude

BAZAAR e cu ochii pe cele mai recente aparitii ale celebritatilor, It-girls si bloggerilor de fashion pentru a va oferi doza saptamanala de inspiratie.

Best Dressed: saptamana 22-29 iulie

Tinute vaporoase si luciri de matase in aceasta saptamana pe covorul rosu. Descoperiti ce au purtat Camila Alves, Gal Gadot si alte vedete.

#GiuseppexJennifer

Designerul Giuseppe Zanotti si Jennifer Lopez si-au unit fortele creative pentru a concepe o colectie capsula de incaltaminte si accesorii exclusiviste.

BAZAAR Brides: Mirese model

Descoperiti cele mai sic mirese dintre celebritati si alegerile lor vestimentare pentru ziua cea mare.

Style Secret: tricoul alb

BAZAAR e cu ochii pe cele mai recente aparitii ale celebritatilor, It-girls si bloggerilor de fashion, pentru a va oferi doza saptamanala de inspiratie.