10 C
Bucuresti
joi, octombrie 19, 2017
Acasă Style Personal Style

Personal Style

Stil personal - sfaturi si recomandari utile pentru imbunatatirea stilului personal.

Abigél-Enikő Péter

Ones to Watch: Abigél-Enikő Péter, Kitsch – Anti Kitsch

Abigél-Enikő Péter exploreaza granite dintre kitsch si arta si posibilitatea ca arta si kitsch-ul impreuna sa genereze ceva valoros.
corina cigodaru colectie bulletproof gala uad 2017

Ones to Watch: Corina Cigodaru, Bulletproof

Colectia Bulletproof semnata de Corina Cigodaru preia elemente din armuri, veste antiglont si echipamente de protectie, atribuindu-le o cromatica „necombativa”.
colectie UAD Evelyne Lörincz

Ones to Watch: Evelyne Lörincz, Notorious

Pornind de la estetica miscarilor pop art si neo-pop –, Evelyne Lörincz mixeaza materiale texturate, imprimeuri digitale, broderii si paiete.
Sophie Fontanel stil personal

Style Star: Sophie Fontanel

Jurnalista de moda SOPHIE FONTANEL, al carei stil personal este admirat de peste 120.000 de followeri pe Instagram, dezvaluie cateva dintre optiunile ei.
New York tinute de street style (4)

Street Style Muses: tinute inspirate la Saptamana Modei din New York

Costumele office, cu pantaloni sau cu fuste midi, au fost radical transformate in fotografiile de street style surprinse la Saptamana Modei din New York.

Cele mai inspirate tinute la gala din 2017 a Premiilor Emmy

Cea de-a 69-a editie anuala a Premiilor Emmy s-a desfasurat duminica seara, pe 17 septembrie, si a fost gazduita de Stephen Colbert.
Travel List Otilia Brailoiu Harper's BAZAAR

Travel List: Otilia Brailoiu

O vacanta prelungita in Sardinia este pentru designerul Otilia Brailoiu cel mai bun raspuns la dependenta ei de mare si plaja.

The Style: cele mai hot idei de reimprospatare a garderobei

Fie ca mergeti la un festival, la o petrecere la piscina sau cautati solutii inspirate pentru o tinuta de oras, iata cateva recomandari stylish!
cele mai inspirate aparitii august

Cele mai inspirate aparitii la inceput de august

O multime de celebritati care s-au ferit de alegerile safe & previzibile si au testat noi zone stilistice. Pentru astazi am pregatit un best of al lor.
Travel List Adriana Chiper

Travel List: Adriana Chiper

Dupa ce a trait o vreme in Italia, Adriana Chiper, cofondatoarea agentiei de PR The Station, se intoarce aici periodic pentru o portie de dolce far niente.