Suki Waterhouse este starul Brit Rythm

0
90

Pentru parfumul feminin inspirat de scena muzicala Brit Rhythm, Burberry  a ales modelul britanic al momentului, Suki Waterhouse. Alaturi de George Barnett, liderul formatiei britanice These New Puritans, Suki este varianta feminina a Brit Rythm.

Parfumul are ca sursa de inspiratie acea atmosfera si energie incredibila pe care o transmit concertele. Lavanda, floarea de portocala, iarba vetiver creeaza un mix feminin si senzual, iar sticla cu texturi contrastante reflecta la nivel vizual combinatia neasteptata de arome ale parfumului.

Sub ochiul atent al lui Chiristopher Bailey, Chief Creative Officer Burberry, Suki poarta o jacheta biker de piele, ce reprezinta spiritul nonsalant de rock elegant al muzici. Suki poarta si un look special conceput de make-up artist-ul Wendy Rowe  de smokey eye si buze palide, reminescent al Londrei anilor 70.

Muzica se afla in centrul preocuparilor casei de moda britanice care sustine evenimente si concerte de amploare, precum si platforma Burberry Accoustic, dedicata tinerelor talente britanice.

Suki a fost descoperita la varsta de 16 ani, intr-un pub din Londra, la 19 ani deja avea contracte internationale, iar anul trecut prietenia apropiata cu Bradley Cooper a adus-o si mai multe in atentia presei.

[youtube BTztGR3MP4Q 600]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here