Fă o incursiune în lumea artei alături de suplimentul Bazaar ART

0
bazaar art

Din ce în ce mai multe sondaje de opinie arată că românii iubesc arta, dar și că o privesc ca un refugiu, o benefică sursă de relaxare. În interiorul revistei vei descoperi Suplimentul Bazaar ART, o ediție specială care te pune în fața unor dezbateri importante apărute în arta românească a ultimilor ani: cum se poziționează artiștii locali față de arta occidentală, care e demersul lor creator, ce îi motivează și cum se raportează la public și educație.

Alexandra Nechita

Am stat de vorbă cu artiști consacrați, profesori la universități de artă sau tineri debutanți care își croiesc drumul cu mare atenție la detalii, concepte și mod de exprimare plastică. Fiecare experiență trăită de ei poate fi considerată o lecție de viață care le-a schimbat destinul și opțiunile vizuale. Sunt exemplele perfecte de adaptare la lumea în care trăiesc. O lume plină de schimbări, confirmări lente sau rapide, decăderi bruște și imprevizibile și, mai ales, reinventări.

Galmeanu & Buta

Pregătește-te să îi cunoști pe Alexandru Galai, Misha Diaconu, Dan Vezentan, Alexandra Nechita, artiști care au abordat tridimensionalitatea în arta lor. Otilia Boeru, profesor la Universitatea de Artă București, prezintă provocările de la începutul anilor 2000, când arta în România, la nivel academic, făcea trecerea de la conceptele clasice spre cele aspiraționale, inovatoare pe plan european.

Isa Balog

În artă, tehnologia a pătruns masiv, iar Ovidiu Buta și Alex Gâlmeanu îți arată un mod de a face artă inspirat de ceea ce e în câmpul lor vizual. Tineri artiști s-au mulat perfect pe ceea ce își dorește piața acum din punct de vedere artistic și au creat lucrări spectaculoase care îți vor arăta cât de creativi sunt. Poți înțelege cât mai bine arta modernă și citind despre ea într-o pauză de cafea, chiar parcurgând file de istorie, vizualizând opere celebre din perioada Renașterii sau a Barocului, din cele mai emblematice locuri ale Italiei.

Otilia Boeru

Fă această incursiune în lumea artei alături de suplimentul Bazaar ART.

 

 

PE COPERTĂ

Polina Askeri, fotografiată de Anna Daki, poartă jachetă, corset și fustă, toate Seen Users,
colier Van Cleef & Arpels, pantofi Christian Dior

Realizat de Andrei Iovu și Lil Bulgac

Makeup: Phophie Mathias/Airport Agency

Hairstylist: Tomoko Ohama

Asistent foto: Anna Larehn

Production: Margarita Orlova

Mulțumiri Hotelului Ritz Paris

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here