Sweet Escape: o reintoarcere a imprimeului Liberty

0

Secțiunea Moodboard, The News, prezintă cele mai cool surse de inspirație ale designerilor pentru acest sezon. De această dată este vorba despre celebrul imprimeu floral Liberty.

Sweet Escape

Într-o notă pozitivă și candidă, asistăm sezonul acesta la o întoarcere a designerilor către natură,probabil și ca o nevoie de destindere și deschidere către ce are aceasta mai minunat de oferit. Drept urmare, două case mari de modă au gândit o serie de colecții capsulă cu emblematicul imprimeu floral Liberty. Astfel la Gucci întâlnim o colecție specială cu piese ready-to-wear precum deux-pièce-uri și costume cu linii de influență șaptezecistă și accesorii quirky, iar la Philosophy di Lorenzo Serafini rochii ultraromantice, prairie,, bluze cu gulere cu volane și umeri bufanți cu tușe victoriene, toate cu acel aer câmpenesc, care invită la visare și amintesc de celebrul film A Room With A View, James Ivory.

Faimosul magazin Liberty of London a luat ființă în 1875 și este recunoscut pentru materialele cu imprimeuri florale cu focus pe piese vestimentare și design interior. Colaborarea brandului Gucci cu Liberty of Lodon a revelat și o serie de accesorii extrem de șic precum  genți cu toartă și balerini cu vârf ascuțit,  cu imprimeul floral minuscul, pentru un total look  retro, de impact.

Sacou Gucci, 13.159 Lei
Pantaloni Gucci, 5.848 Lei
Geantă Philosophy di Lorenzo Serafini, Distinto Couture, 463 Lei
Rochie Philosophy di Lorenzo Serafini, Distinto Couture, 3.387 Lei
Geantă Gucci,11.697 Lei
Balerini Gucci, 3.362 Lei
Pantaloni Philosophy di Lorenzo Serafini, Distinto Couture, preț la cerere
Top Philosophy di Lorenzo Serafini, Distinto Couture, 1.681 Lei
Rochie Vampire¢s Wife, matchesfashion.com, 2.715 Lei

*În poză Linda Tol, Loulou de Saison, Marta Cygan
Copii pe pajiște, Keswick, Cumbria

Colaj:Tudor Smalenic, foto, Imaxtree, Getty, prin amabilitatea distribuitorilor

Citește și: Velvet Goldmine – un comeback al celor mai dezirabile piese de inspirație anii 70

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here