Tabla magnetica, aceesoriul care nu trebuie sa lipseasca din niciun birou

0
Tabla magnetica

De-a lungul anilor, tablele magnetice au devenit aproape nelipsite din orice birou. Datorita varietatii de dimensiuni, ele pot ajuta elevii si angajatii sa lucreze in comun si sa gaseasca solutii care nu sunt posibile atunci cand lucreaza individual. Colaborarea este esentiala pentru orice afacere de succes si de aceea tablele magnetice pentru birouri sunt un instrument versatil care poate fi utilizat pentru a ajuta la gasirea si prezentarea ideilor.

Functionalitate unei table magnetice

Functionalitatea este o componenta cheie atunci cand se organizeaza spatiul unui birou. O tabla magnetica este foarte versatila, deoarece poate fi utilizata pentru o varietate de functii diferite in cadrul unui birou. Tabla magnetica poate fi folosita precum tablele din pluta, permitand angajatilor sa prinda pe ea cu ajutorul magnetilor diverse foi de calcul, lucrari de arta sau notite. Astfel, nu vei mai avea nevoie de micile pioneze care lasa urme si gauri inestetice pe paginile prinse pe tablele din pluta.

Tablele magnetice au o functie dubla, pot fi folosite ca panouri de prindere si ca o tabla clasica de scris. Ele sunt de folos cand vine vorba despre varietatea stilurilor de invatare, permitand sa combini scrisul cu cifrele si grafica. O tabla magnetica poate fi folosita si pentru comunicarea in cadrul unui birou, angajatii lasandu-si aici mesaje importante de care depinde activitatea la birou sau intalniri importante.

Sunt rezistente

Tablele magnetice reprezinta un produs premium care va aduce beneficii in orice birou. Ele sunt fabricate din sticla securizata, care este de patru ori mai rezistenta decat sticla obisnuita, ceea ce inseamna ca va ceda mult mai greu la socuri. Suprafetele din sticla, in special cele din sticla securizata, sunt foarte fine si rezistente la zgarieturi.

Se curata usor

Daca o tabla de prezentare este de calitate slaba sau nu este instalata corect, aceasta poate pastra urme. Adica, nu va putea fi stearsa complet, pastrand urme si pete care fac ca tabla sa para murdara si nu vei mai putea citi usor de pe ea. Tablele traditionale pot avea suprafete poroase care sa permita ca cerneala sa se impregneze in ele. Cand vine vorba de stergerea perfecta, suprafetele din sticla sunt o alegere mai buna. Sticla este o suprafata neteda, ceea ce inseamna ca este usor sa stergeti dupa fiecare sesiune de brainstorming.

 

 

Sursa: Digital metrics
Sursa foto: Pixabay

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here