TEILOR a deschis un nou concept store în Băneasa Shopping City

1
teilor

TEILOR, unicul retailer din România specializat exclusiv pe bijuterii din aur, diamante și pietre prețioase, a inaugurat un nou concept store în Băneasa Shopping City. Noul design se traduce printr-o experiență de shopping unică pentru fiecare client.

Lansarea noului concept de magazin semnifică trecerea către o nouă filozofie, mai dinamică și fresh, în care interacțiunea cu brandul se transformă într-o reală călătorie, ce evocă un lux relaxat. Cu un aspect young, dar confortabil, cu un design inovativ, dar primitor, concept store-ul are la bază o strategie inedită de customer experience.

„TEILOR este mai mult decât o poveste de succes. E un brand construit în 20 de ani, ce inspiră emoții prin fiecare bijuterie. De aceea, obiectivul nostru a fost acela de a crea o experiență de magazin dinamică și modernă. În același timp, noua imagine este un refresh oferit brandului, lucru care se va reflecta asupra experiențelor de cumpărare ale clienților TEILOR. Luând în considerare toate aceste elemente, noua idee de concept se bazează pe crearea unui journey incredibil pentru vizitatorii noștri.”, povestește Florin Enache, Owner TEILOR.

teilor

Interiorul noului magazin este creat cu materiale de înaltă calitate și texturi fine. Unitățile de display au fost create pentru a prezenta produsele într-un mod diferit și remarcabil. Detaliile de culoare, precum alama satinată și portocaliul arămiu, sunt încapsulate cu măiestrie în întregul design. Acesta este completat cu pardoseala de marmură care unifică spațiul și zone arhitecturale și funcționale pe toate elementele de display și pe picioarele totemurilor.  

În acest concept, ne-am propus să oferim clienților o călătorie incredibilă, prin intermediul fiecărui element integrat în design, de la plafon și până la pardoseală. Am conceput o experiență care încurajează petrecerea timpului în magazin și include detalii care îi fac pe vizitatori să se simtă cu adevărat speciali.”, afirmă Eda Güney, Architect & Designer.

 

 

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here