Cum arata tendintele pentru primavara/vara 2017 in viziunea Louis Vuitton

0
254
Louis Vuitton colectie primavara/vara 2017

Nicolas Ghesquiere gaseste sezon de sezon noi metode prin care sa pastreze intacta mostenirea Louis Vuitton, dar totodata sa aduca si ceva de actualitate brandului. De data aceasta a schimbat adresa desfasurarii show-ului de la spatiul Fondation Louis Vuitton la Place Vendome, un loc unde brandul a deschis un nou magazin.

Louis vuitton colectie primavara/vara 2017

Louis vuitton colectie primavara/vara 2017

louis_vuitton_ss17_look_35

louis_vuitton_ss17_look_34

Ghesquiere a mers pe aceeasi reteta de succes din trecut alegand look-uri clasice, elegante, pe care le-a transformat in versiuni cool & contemporane. Pe catwalk au fost prezentate o multime de costume, dar fustele creion au fost inlocuite cu fuste petrecute, cu decupaje neasteptate si sacourile la doua randuri de nasturi au fost prezente in variante XXL.

Louis vuitton colectie primavara/vara 2017

Louis vuitton colectie primavara/vara 2017

louis_vuitton_ss17_look_36

Surpriza de pe catwalk din acest sezon? In locul unei genti statement care atrage atentia tuturor a fost de aceasta data vorba despre o husa de telefon imprimata cu faimosul logo, husa inspirata de designul geamantanelor clasice Louis Vuitton.

CALL TIME TOMORROW 10.AM @louisvuitton #lvss17

O fotografie postată de ? (@nicolasghesquiere) pe

 

Iar inainte de show, Nicolas Ghesquiere chiar a testat succesul husei, postandu-si o imagine cu ea pe contul sau de Instagram. Pe catwalk au fost insa prezentate mai multe versiuni ale husei Petit Malle, pe langa cea clasica a fost si una albastra tip piele de crocodil, aurie metalizata, dar si cu printul Damier.

Foto: LOUIS VUITTON Women Collection Fall-Winter 2016/2017 © Louis Vuitton Malletier – All rights reserved

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here