Tendințele noului sezon surprinse în noua colecție BSB (P)

0
noua colecție BSB SS19

Brandul vestimentar BSB a prezentat tendințele noului sezon, în cadrul unui eveniment stylish la care au luat parte nume importante din muzică, televiziune și cinematografie. Gazda evenimentului a fost Lili Sandu care a strălucit pe podiumul de la Biavati într-o rochie statement din colecția BSB pentru primăvară-vară 2019. Tot într-un outfit BSB a fost prezentă și Antonia care a urcat pe scenă alături de dansatorii săi.

Printre celelalte celebrități care au ales să poarte BSB în cadrul acestui eveniment s-au numărat: Delia, Claudia Pavel, Albertina Ionescu, Diana Bart, Diana Dumitrescu, Ilinca Obădescu, Adina Halas, Ellie White, Diana Sar, Maria Andrei și Anca Florescu.

Noua colecție BSB aduce în atenție outfituri perfect adaptate junglei urbane

Inspirată de nonconformismul anilor ’60 – ’70, colecția BSB propune un stil boho caracterizat prin fuste și rochii maxi, topuri cu aplicații brodate și jachete de inspirație etnică. Stilul safari readuce în garderoba de vară tonurile de pământ, imprimeurile de inspirație tribală și pe cele animaliere, pentru outfit-uri perfect adaptate junglei urbane. Denimul rămâne un material esențial și-n acest sezon, iar BSB a pregătit o colecție completă de pantaloni, fuste și rochii din el combinate cu elementele-cheie ale anilor ’80.

Dantela, broderia englezească și țesăturile ușoare din bumbac recreează siluetele celebre inspirate de Brigitte Bardot, Jane Birkin și Catherine Deneuve. Nostalgia modei de atunci se întâlnește cu liniile contemporane rezultând combinații romantice și un stil inconfundabil, specific tuturor colecțiilor BSB de până-n prezent.

Noua colecție BSB este acum disponibilă în magazinele BSB din toată țara și online, pe www.bsbfashion.com! (P)

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here