Tependris Rising

0
95

Inconfundabila Tependris revine dupa un lung somn de frumusete de patru ani.

Daca ati uitat cine este doamna Tependris, ceea ce stim ca este extrem de improbabil, va reamintim ca este un personaj fictiv ilustrat de Konstantin Kakanias pentru New York Times, prima data in 1996. Alter ego-ul feminin al lui Kakanias este o caricaturizare a colectionarei de arta, maestra atotcunoscatoare a inaltei societati. Pentru ca este o stralucita metafora a dozei de superficialitate din lumea artei contemporane, Tependris a devenit un simbol cult in comunitatea artistica.

Revenirea ei a fost ideea brandului C O, ce alege povesti complexe pentru a prezenta femeia careia i se adreseaza. Filmul amuzant, cu animatie voit stangace si o poveste nebuna, constituie prezentarea colectiei toamna 2012 C O. Nevoia de spectacol din lumea modei este punctata printr-un moment de runway, in care sunt desenate chiar hainele din colectie.

Desi Kakanias a fost abordat de multe ori pentru a o aduce pe Tependris in lumea filmului, nimic nu l-a convins sa faca acest pas. Artistul marturiseste ca isi iubeste personajul, insa deseori ajunge sa-l urasca si sa jure ca nu-l mai deseneaza, dar Tependris gaseste o cale sa revina, aflam de pe Style.

Cei de la C O i-au prezentat un montaj de 30 de secunde in care Tependris se trezeste dintr-un somn criogenic de patru ani, iar primul lucru pe care vrea sa-l faca este sa gaseasca cel mai apropiat podium. Ridicolul situatiei l-a fermecat pe Kakanias si iata ca o avem pe Tependris din nou printre noi.

[youtube 5bZ-jTauY6M 600]

(foto: Style.com)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here