Terase din Bucuresti potrivite pentru o evadare de weekend

0

Fie ca va doriti o cina sau un pranz intr-un ambient ce va duce cu gandul la o taverna greceasca sau preferati mai degraba un spatiu cameleonic ce se transforma dupa lasarea serii intr-un loc de party, am facut o selectie a teraselor interesante din Bucuresti!

Pentru cei ce viseaza la o escapada cu aroma mediteraneana: Octopus.EatGreek

O terasa cu iz de vacanta! Exact ca si interiorul restaurantului, exteriorul aminteste de tavernele sic din Grecia, iar aromele preparatelor sunt si ele cat se poate de autentice. Spatiul pozitionat privilegiat pe malul lacului Herastrau, va ajuta sa uitati pentru cateva ore ca va aflati in una dintre cele mai aglomerate capitale europene.

Ideal pentru cei ce cauta o petrecere in aer liber: NUBA Summer Vibes

Spatiul de vara al clubului-restaurant NUBA este reprezentat de o terasa generoasa, aflata tot pe malul lacului Herastrau. Aceasta poate acomoda la ora cinei 250 persoane, iar in timpul petrecerii nocturne chiar si 600 de invitati. Designul locatiei este unul in acord perfect cu spiritul estival, mizand pe variate nuante de crem si maro, mobilier din lemn natural si o multime de plante verzi. Petrecerile in aer liber se desfasoara in fiecare joi, vineri si sambata, pana la mijlocul lunii octombrie.

Recomandare pentru fanii bucatariei italienesti: SARDIN

Un restaurant autentic italienesc in zona de centru-sud a capitalei, restaurantul SARDIN pune la dispozitia clienților o terasa cu motive italienesti, in ton cu interiorul localului. Terasa este potrivita atat pentru un pranz de afaceri, cat si pentru o cina relaxanta cu prietenii ori familia.

Locul potrivit pentru ce-si doresc un meniu cu influente iberice, dar si seri de socializare: Flying Pig

Desi inca in stadiul de proiect, restaurantul Flying Pig va oferi randul sau in aceasta vara o terasa ingenioasa, conceputa sub forma unei sere reinterpretate. Preparatele internationale fine se vor intalni in acest spatiu cu vibe-ul si atmosfera citadina. Nu vor lipsi mici petreceri si seri de socializare in aceasta noua extensie a restaurantului.

Cititi si: “Escapada culinara de weekend: cele mai savuroase paste din Bucuresti”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here