THAT’S FASHION! By Carine Roitfeld

0

In cel mai recent editorial de moda, dedicat colectiilor de primavara 2016, Carine Roitfeld, Global Fashion Director al Harper’s BAZAAR, pune in lumina noile ipostaze ale clasicului costum.

De la lookurile gender-bending, inspirate de moda anilor ’70, din colectia Gucci, pana la fustele cu imprimeuri mix-and-match de la Prada, noile interpretari se regasesc in editorialul „In constructie. Primavara 2016 la lucru”, ce va aparea in editiile BAZAAR de martie din intreaga lume.

Asociate cu elemente specifice vestimentatiei de lucru din diferite profesii, aceste piese sunt purtate de noile working girls preferate de Carine, printre care Lineisy Montero, Greta Varlese, Ruth Bell, Staz Lindes, Camilla Venturini, Ally Ertel si Kiki Willems. Toate au fost prezente puternice pe podiumurile sezonului si au pozat pentru Roitfeld si fotograful Bjorn Iooss pentru a ilustra noile moduri de a purta clasicul costum – o uniforma timeless, care a ramas o piesa de rezistenta pentru femeile de pretutindeni.

Foto: Bjorn Iooss

Editorialul se va regasi in editia Harper’s BAZAAR Romania de martie-aprilie, la centrele de presa incepand cu 23 februarie.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here