The Bridle: noua tentatie din portofoliul Burberry

0
burberry the bridle noua geanta

Lansat recent, in cadrul Saptamanei Modei de la Londra, noul model de geanta de la Burberry, The Bridle, este inspirat de clasicul design ecvestru britanic. The Bridle este realizata intr-un atelier de marochinarie cu traditie, la periferia orasului Florenta, o zona renumita pentru produsele din piele de o calitate superioara.

burberry the bridle noua geanta

burberry the bridle noua geanta

Influentele ecvestre ale gentii The Bridle pot fi remarcate in forma rotunda a cataramelor, in curbura liniilor gentii, dar si in detaliile stilizate, intalnite la sistemul de inchidere. Materialul utilizat este aceeasi piele folosita si in confectionarea selelor britanice. Noua geanta este lucrata manual si poarta semnatura artizanului Piero Calosi.

The Bridle: un model cameleonic ce se potriveste atat la tinute de zi, cat si la tinute de seara

The Bridle este o geanta versatila ce dispune de doua curele din piele: o curea subtire, care poate fi purtata ziua, in stilul cross-body, pentru o tinuta relaxata, si o curea pentru umar, perfecta pentru a pune in valoare o tinuta rafinata de seara.

Detaliile cu tinte de pe bareta scurta a gentii ce amintesc de geamantanele si fotoliile vintage aduc de fapt un omagiu subtil interioarelor lui Nancy Lancaster, una dintre muzele noii colectii pret-a-porter a brandului. Alte curele sunt in schimb inspirate de ornamentele regale ale regimentului britanic.

burberry the bridle noua geanta

Pielea gentii este tabacita in Italia si tratata cu uleiuri vegetale hranitoare pentru a avea culori intense si pentru a i se spori rezistenta in timp. Anilina folosita in acest proces confera un efect unic, actionand ca un hidratant ce, in loc sa acopere, releva cele mai subtile detalii ale texturii pielii.

Fiind un material delicat, aceasta piele poate fi usor zgariata, dobandind un efect organic ce ii imbogateste aspectul natural. Astfel, pielea isi va modifica infatisarea in functie de felul in care interactioneaza cu persoana care o poarta, preluand in timp personalitatea acesteia. Pentru iubitorii de piele, acesta este cel mai indragit detaliu.
In Romania, geanta The Bridle este disponibila in doua dimensiuni – medium si baby, in flagship store-ul Burberry din strada Luterana, nr. 4.

Foto: PR, burberry.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here