The Food Diaries (1)

0
1

Dana Argesan, makeup artist

Este unul dintre cei mai cunoscuti makeup artisti din Romania, dar si o prezenta care n-ar lipsi de pe o eventuala lista a siluetelor de invidiat. Cu regimul sau alimentar echilibrat si locurile nezgomotoase pe care le prefera, Dana Argesan se asaza la masa moderatiei.


(Foto: arhiva personala)


Food Philosophy: Dieta vegetariana, cu multe leguminoase si soia. Carbohidratii ii consum sub forma de paste sau orez.
Mic dejun sau brunch? Am o dependenta matinala fata de cereale combinate cu seminte crude, fructe proaspete, lapte de soia pregatit in casa si miere. In stare cat mai pura. Toate de la Plafar.
Destinatie frecventa cand iesi in oras: Ador locurile linistite, unde pot savura in tihna un veritabil ceai de iasomie si, bineinteles, sushi proaspat.
Cea mai recenta descoperire in Bucuresti: Cafeneaua Veche si Goccia. Intalnirile de business le bifez la Institute, The Cafe.
Restaurant interesant in aeroporturile unde ai ajuns: Imi plac restaurantele de aeroport din Statele Unite, datorita varietatii de specificuri.
Locul favorit din orasul tau de suflet: Paris, cu restaurantul Laperouse, fondat in 1766 si situat pe un chei al Senei.
Placere vinovata: Ciocolata.
Daca s-ar inventa un cocktail care sa-ti poarte numele… Cred ca ar fi un Mojito fara alcool.
Chef celebru care ai vrea sa-ti pregateasca cina: Carles Abellan, din Barcelona (Tapas 24).
Dieta rapida si cu rezultate mesianice: Nu am experimentat niciodata vreo dieta, ci doar am renuntat la consumul de paine sau la masa dupa ora 19.00, cand a fost cazul.

Articol aparut in editia Harper’s BAZAAR ianuarie-februarie 2014


Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here