The Food Diaries (2)

0
5

Irina Magda, model

Ati vazut-o recent pe coperta Harper’s BAZAAR Romania si, poate, intr-unul dintre restaurantele sic unde obisnuieste sa iasa cand se afla in Bucuresti. Locul modelului Irina Magda este la o masa animata, printre alti bon vivants.


(Foto: arhiva personala)


Food Philosophy: Moderat. Omnivor. Carbohidrati.
Slabiciune culinara: Fructele de padure si fructele de mare.
Mic dejun sau brunch? Iubesc micul dejun, dar nici brunch-ul nu suna rau din cand in cand. Prefer Rue du Pain pentru micul dejun, insa imi place sa-l iau si acasa, alaturi de cei dragi.
Destinatii frecvente cand iesi in oras: Diplomat, Rue du Pain, Bon, Vacamuuu si Capricciosa.
Cea mai recenta descoperire in Bucuresti: Din vara mi-a ramas in suflet un loc cu o gradina frumoasa si mancare delicioasa: Bistrot Escargot. Si am mai descoperit o cafenea&ceainarie pe gustul meu: Camera din fata.
Locul favorit din orasul tau de suflet: Primul ar fi Crazy Beach, in Mamaia, iar al doilea ar fi un restaurant din Tokyo, Gaia, care are un bogat meniu raw vegan.
Placere vinovata: Sunt innebunita dupa dulciuri. Prajituri, ciocolata, inghetata. Uf, e greu…
Chef celebru care ai vrea sa-ti pregateasca cina: Joel Robuchon.
Dieta rapida si cu rezultate mesianice: Cred ca o dieta eficienta presupune sa renunti la tot ceea ce este nesanatos – alcool, dulciuri, prajeli etc. – si sa mananci echilibrat, fara sa elimini alimentele importante, care furnizeaza energie organismului. Fireste, e nevoie si de mult sport. Sunt impotriva dietelor drastice.

Articol aparut in editia Harper’s BAZAAR ianuarie-februarie 2014

Cititi si interviul realizat cu Dana Argesan, makeup artist


Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here