The Food Diaries (3)

0
13

Veronica Zaharia, designer

Tanarul designer Veronica Zaharia a renuntat fara probleme la carne, dar si-a pastrat pasiunea pentru ciocolata. In oras, pe fondatoarea brandului Parlor o veti gasi la masa intr-un loc cu multe feluri sanatoase in meniu.

(Foto: arhiva personala)

Food Philosophy: Vegetarian. Am exclus carnea din alimentatie inca din facultate, pur si simplu pentru ca nu-mi place gustul. As manca numai preparate din cartofi si dulciuri din ciocolata daca s-ar putea, dar ratiunea nu ma lasa sa-mi pierd echilibrul.
Mic dejun sau brunch? Fara primul nu pot functiona. Dimineata prefer fructe de padure si lactate de orice fel.
Destinatii frecvente cand iesi in oras: Imi plac locurile intime, de aceea ies mai mult in ceainarii. Dintre restaurante – Fibrio, care are numai propuneri sanatoase in meniu, si mai nou, Kunnai, atat pentru preparatele thailandeze, cat si pentru atmosfera calda. Pentru pizza merg la Interbelique – cea mai buna pizza din oras!
Cea mai recenta descoperire in Bucuresti: Inghetata de la Inni, o gelaterie din Centrul  Vechi.
Locul favorit din orasul tau de suflet: Sr Vinho, din Lisabona – nu pentru mancare, ci pentru baiatul frumos din trupa lor de fado, Duarte. Placere vinovata: Cartofi prajiti cu branza rasa.
Chef celebru care ai vrea sa-ti pregateasca cina: Am citit ca Azzedine Alaia este un bucatar exceptional. Mi-l imaginez gatind niste legume la cuptor.
Dieta rapida si cu rezultate mesianice: Nu am tinut niciodata vreo dieta, dar cred ca primul pas ar fi sa mergi cu ochii inchisi pe langa patiserii si cofetarii.

Articol aparut in editia Harper’s BAZAAR ianuarie-februarie 2014

Cititi si interviurile realizate cu Dana Argesan, makeup artist, si Irina Magda, model

Facebook Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here