The Gift of Beauty

0
104

Rosie si eleganta, prima cutie-cadou, The Gift of Beauty, contine un card ce poate fi folosit in oricare dintre saloanele Beauty District din Soseaua Nordului, Calea Victoriei si Stejarii Country Club, atat pentru a beneficia de servicii de frumusete, cat si pentru a achizitiona produse.

Sunt oferite o multime de servicii si tratamente care fac parte din meniul complet de frumusete: cele mai noi tendinte in decorarea unghiilor, tratamente de regenerare capilara, lectii de machiaj si chiar pachete complete pentru mirese sau de transformare totala, la trei valori diferite (250, 500 si 1.000 lei). Acestea sunt realizate de cei trei specialisti Beauty District: Alexandru Abagiu (makeup artist), Sorin Stratulat (hairstylist) si Catalina Stoica (nail expert).

„De foarte multe ori, atunci cand doream sa fac un cadou care viza o experienta de frumusete, ma loveam de aceeasi problema: clasicul voucher intr-un plic. Desi imi atingeam scopul cu ajutorul lui, simteam ca lipseste ceva, gestul de a oferi fizic un cadou frumos. The Gift of Beauty imbina cele doua – o experienta de frumusete intr-o cutie-cadou pe care o poti pastra si ca amintire”, explica Alexandru Abagiu, unul dintre cei trei cofondatori Beauty District, alaturi de Sorin Stratulat si Catalina Stoica.

Sorin Stratulat spune la randul sau: “Daca am o experienta frumoasa, imi doresc ca si cei apropiati mie sa beneficieze de ea. Mult mai mult decat un obiect, o experienta-cadou va fi intotdeauna mai apreciata, caci este pentru suflet. Pentru mine, The Gift of Beauty este modalitatea ideala de a oferi experienta frumusetii.”

Cutiile-cadou vor putea fi achizitionate din oricare dintre saloanele Beauty District.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here